Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha bele nézek a...

Mit tegyek ha bele nézek a tükörbe és egy vadidegen néz vissza rám? Szó szerint nem ismerem magam fel… (16L)

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Mi történt?
2023. febr. 9. 21:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogy értve?
2023. febr. 9. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Most vagy nagyon félreértem, vagy nem, de úgyis kiderül, ha igen, akkor bocsi. Ha nem, akkor ez egy agyi probléma, amikor az ember nem ismeri fel önmagát, esetleg más embereket nem ismer fel arcról. Az agyunk egy része felel az arcfelismerésért, ami nálad valamiért akár csak ideiglenesen nem müxik. Arról nem írtál, hogy ez mióta áll fenn, és hogy másokat felismersz-e. Amennyire tudom, ezzel együtt lehet élni, csak rohadt szívás. Illetve már voltak kísérletek, hogy a megfelelő agyi részét amikor az embereknek kiütötték pár percre, ők sem ismerték fel az arcokat. Szóval a legfontosabb kérdés, mások arcát felismered?
2023. febr. 9. 21:08
 4/12 A kérdező kommentje:

#3 Igen, persze

Csak egyszerűen bele nézek a tükörbe és olyan mintha egy vad idegen nézne vissza rám… szerintem olyan október környéken vehettem észre először, tudatosan

2023. febr. 9. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
😳😳😳
2023. febr. 9. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:
#3 újra. Bocsi, ha érzéketlennek tűnök, de ez borzasztóan érdekes téma, és tök jó lenne, ha írnál még ide pár dolgot, ami csak eszedbe jut erről, vagy élethelyzeteket. Történt veled akkortájt vagy valamikor tavaly baleset, vagy verted csak be a fejed? Ilyen arcvakságról még nem is hallottam, amikor másokat felismersz. Másokat biztos felismersz? Felzaklatott, amikor ez tudatosult benned? A családod tudja?
2023. febr. 9. 21:14
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 nem történt semmi sem… 100%ban felismerték mindenkit és család nem tudja… nem nagyon nyitottak a lelki világomra és hat eléggé szarul vagyok… szóval ez is lehet hogy benne van
2023. febr. 9. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
A vadidegent úgy értetted korábban, hogy tudod, hogy te vagy az, de mintha egy idegent néznél, vagy tudod, hogy ilyen és olyan az orrod szemed szád, és nem vagy nem azt látod?
2023. febr. 9. 21:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy én vagyok és mindent úgy látok, ahogy van

De mégis ha bele nézek egyszerűen képtelen vagyok magamra ismerni mintha egy idegen lenne ott, de tudom hogy az ott én vagyok… de megsem

2023. febr. 9. 21:25
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Ismered a deperszonalizációt?
2023. febr. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!