Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ha nem megyek...

Mi történik ha nem megyek vissza a pszichiátriára?

Figyelt kérdés
A napi több száz beteg közül feltűnt vajon a pszichiáteremnek, hogy nem mentem vissza? Nagyon sokáig akarták szedetni velem a felírt gyógyszert, és kéthetente kellett volna kontrollra járjak. A pszichológussal is ugyanez a helyzet, vele azt beszéltük meg, hogy szüneteltetjük a terápiát amíg nem hívom.

2023. febr. 8. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

De honnan tudták, hogy paranoiás vagy? Ha valaki paranoiás, ámde nem mondja el senkinek, hogy mire, kire gyanakszik, milyen kényszerképzetei vannak, akkor pszichiátriára sem kerül.

Ha pedig el is mondja másoknak, attól még nem fognak senkit bemondásra bevinni kezelésre, csak mert ez vagy az a rokon vagy barát elmondta egy orvosnak, hogy juj, mit tudott meg rólad.

Nyilván elmebeteg módjára viselkedtél, ezért kerültél be.

2023. febr. 9. 17:56
 12/16 mittudomen721 ***** válasza:
20%

Eg vilagon semmi nem tortenik. Az meg hogy emlekszik e rad jo kerdes te inkabb tudod a valaszt mint itt barki is.

Mondjuk azt nem ertem minek kellene ket hetente jarnod nem normalisak ezek... en havonta szoktam de azzal is tele szokott lenni a tudatom. Nem beszelve a vervetelekrol. Mar gyulolom :D Masnak meg felirjak telefonon a gyogyszert aztan sik hulye az ember. Erdekes dolgok ezek

2023. febr. 14. 03:25
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

A szorongás az enyhe betegség. A depresszió klinikai formája már figyelemre méltó. No de egy pszichotikus betegség az valóban súlyos dolog, amivel foglalkozni kell.

A saját felelősséged, de ha nem akarsz kiszúrni magaddal, akkor jársz rendszeresen gondozásra, mert egy biológiai problémát nem lehet semmibe venni.

Ezek jóindulatú betegségek, nem degeneratív jellegűek.

2023. márc. 2. 20:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem érdekli őket. Skizofrén vagyok én is volt több mint féléves gyógyszer kihagyásom amikor újra mentem,akkor csak annyit mondott a doki,hogy "rég láttam".
2023. márc. 10. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan a 14-es mondja. Nem fognak letolni, mert tudják, hogy azzal nem segítenek semmit.

Az orvosnak az a feladata, hivatása, esküje, hogy SEGÍT és GYÓGYÍT ítéletektől mentesen.

2023. márc. 11. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy feltűnik neki, vagy nem. Ha emlékezetes beteg voltál vagy nagyon jó a memóriája a dokinak, talán feltűnik neki. De történni nem fog semmi, legalábbis az ő részéről, nem fog látatlanban mentőt hívni vagy ilyesmi. A te részedről lehet állapotrosszabbodás vagy szintén semmi.
febr. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!