Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nehezebben ismerek fel arcokat...

Nehezebben ismerek fel arcokat, de régebben nem így volt?

Figyelt kérdés

Egyre többször tapasztalom, hogy jön valaki szembe az utcán vagy a folyosón (munkahelyen) és nem ismerem meg, csak kb az utolsó pillanatban. Látom a vonásait, tehát nem a látásom a gond, de olyan ködös érzésem lesz ilyenkor, mintha az illető ismerős lenne valahonnan...ja, talán onnan, hogy pl. együtt dolgozunk 6 éve és naponta látom.

Miért lehet ez? Nagyon össze vagyok zavarodva. Mikor végre nagy nehezen felismerem a szembejövő illetőt, akkor már nem is értem, hogy nem ismertem fel hamarabb. Eleinte mintha csak a kevésbé közeli emberekkel lett volna ez, de most már válogatás nélkül mindenkivel, akár a saját párommal is.

Kellene aggódnom? Ez a helyzet 1-2 hónapja kezdett kialakulni és gyorsan romlott, előtte sosem tapasztaltam.

2023. febr. 6. 03:00
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Történt akkor valami?

Ért valami negatív hatás?

Esetleg voltál előte COVIDos?

2023. febr. 6. 03:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a problémád a gyorsan romló tendencia miatt megér egy orvosi vizsgálatot.
2023. febr. 6. 06:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz lenne érdemes fordulni ezzel?
2023. febr. 6. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáterhez, vagy neurológushoz.
2023. febr. 6. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!