Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Triapridal vélemények? Mekkora...

Zolikaa1717 kérdése:

Triapridal vélemények? Mekkora dózissal érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A pszichiaterem 4x100mg triapdrialt irt fel,de kicsit tartok tole,ugye bar ez antipszichotikum..es meg nem tudom mekkora dozissal kezdjem,szerinte mehet egybol a 4x100,de sokan mondtak hogy ne legyek hulye..nagyon meguthet

2023. febr. 4. 09:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mire kaptad?
2023. febr. 4. 09:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100mg-t adtak ahhoz, hogy aludni tudjak. Ennyivel kezd, este. Vannak felelőtlen orvosok, sajnos.
2023. febr. 4. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Az az orvos nem 4 mondatból ismerte a pácienst, hanem látta az anamnézisét is. Szerintem az a felelőtlen, aki itt átírja a másik gyógyszerezését úgy, hogy nem is ismeri.
2023. febr. 4. 13:11
 4/13 anonim ***** válasza:
3-as...mielőtt ilyen véleményt formálsz nézd meg legalább a betegtájékoztatót.
2023. febr. 4. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
#4: Egyre ritkábban olvasok ilyesmit. Ha szerinted 4x100mg veszélyes, akkor idézd, hogy mi alapján gondolod ezt. Nem tudjuk, hogy a kérdező ugyanilyen hatóanyagú vagy hasonló hatásmechanizmusú gyógyszert szedett-e korábban, kórházban volt-e, mire kapta a gyógyszert (agresszív?), általában mennyire kooperál az orvossal. Utóbbi tekintetében, ha nem tartja magát az orvosi utasításhoz, azzal hosszabb távon rosszabbul jár.
2023. febr. 4. 14:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Az alapján, hogy nekem is 100mg volt a kezdőadag. A kezdőadag mindig, mindegy milyen betegségről beszélünk sose lehet a terápiás adagnál több. És sajnos van tapasztalatom, nekem 3x1 mg! Rivotrilt adott egy orvos. Ha beveszem megdöglök.
2023. febr. 4. 14:58
 7/13 A kérdező kommentje:
1,5mg Xanaxot szedek es Faxiprolt,de ennek ellenere is feszult,ideges,izgatott,olykor agressziv,turelmetlen vagyok..erre kaptam,es mivel egesz napra volt elosztva a xanax,ezert kaptam ugy a Tiapridalt..de azert elegge tartok tole,mehet a 100mg egyszerre? este szeretnem kezdeni..par napig este 100,aztan reggel is 100,persze ha nem lesz semmi olyan mellekhatas vagy barmi.
2023. febr. 4. 15:24
 8/13 A kérdező kommentje:
A masik az,hogy ennek azonnal van valami hatasa?
2023. febr. 4. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekes kérdés, hogy mit láthatott nálad az orvos, mert ez egy nagy adag. De valószínűleg nem először adta ilyen dózisban, van vele tapasztalata. Ha kétségeid támadtak, inkább az orvosoddal beszéld meg, ne itt a hozzá nem értő idegenekkel.
2023. febr. 4. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam én is 100mg-t kaptam kezdésnek, mivel én csak alvászavarra szedtem, ezért este vettem be, mert álmosít eleinte. Ilyen tünetekre nem hat azonnal ez se.
2023. febr. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!