Az életem teljesen értelmét vesztette. Megéri-e folytatni?
Figyelt kérdés
Részemről a kérdésemre a válasz nem, nem éri meg folytatni. De nem tudom mihez kezdjek. Annyira kiüresedettnek érzem magam, minden jelentéktelenné vált számomra, már semmiben nem lelem örömömet, semmi nem tesz boldoggá, úgy érzem nem bírom így folytatni és fel kellene adjam végre. Pszichiáternél jártam már, még csak depressziót sem állapított meg nálam. Hamarosan pszichológushoz is el fogok jutni, de úgy érzem rajtam már ő sem fog tudni segíteni. Mintha minden elcsendesedett volna a fejemben, semmi nem számít már, mintha számomra ez lenne a vég. Akkor minek is erőltetni? Egyetlen ok amiért még itt vagyok az a családom, nem szeretnék fájdalmat okozni nekik, de nem bírok élni tovább.2023. febr. 3. 22:26
11/11 A kérdező kommentje:
Vagy akár meg is halhatnék..
2023. febr. 5. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!