Néha egy robotnak érzem magam? Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Több okból is nehéz életút áll mögöttem. Sokat sokszor jártam orvoshoz, és ha valami nagyon fáj akár fizikailag akár lelkileg egyszerűen csak “ kikapcsolom” az érzéseimet. Olyankor nem érzek semmit, fájdalmat, szomorúságot, örömöt, semmit. Bevallom ez nekem eddig nem nagyon tűnt fel, amolyan természetes dolognak hatott. Szeptembertől viszont egyetemre járok és van barátom is, vagyis azt hiszem inkább csak volt. Ma osszevesztünk, és akkor mondta h szerinte brutál furcsa vagyok és zártosztályon a helyem. Akkor nagyon fajt amit mondott, de most ezeket a sorokat írva megint nem érzek semmit. Mi bajom lehet?2023. jan. 30. 17:52
1/1 anonim válasza:
Szerintem normális vagy, ez egyfajta védekezés. Az érzelem mentességnek is vannak szintjei az enyhe depitől a durva anhedóniáig. Ha meg ki-be tudod kapcsolni, az külön jó. De az is lehet, hogy valójában nem tudod, csak figyelmen kívül hagyod az érzéseidet. Nevezzük közönynek. Amúgy meg kinek mi a normális. Én is hasonló vagyok, nekem jó így. Jobb mint akik apróságokon szétbőgik az agyukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!