Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kétségbe vagyok esve harmadik...

Kétségbe vagyok esve harmadik éjszaka nem tudok aludni csak 4 órát!Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Antidepit és frontint szedek de annak ellenére,hogy lefekvés előtt beveszem a másfél szem frontint éjjel 1-2 körül megébredek és nem tudok vissza aludni !Nagyon fáradtan mentem így dolgozni!Az éjjel egykor bevettem még egy frontint mert csak hánykolódtam másfél órán keresztűl .Vissza aludtam reggel fél hatig viszont nem örülök,hogy a frontint be kellett vegyem,Valaki hasonló helyzetben volt esetleg milyen más megoldás tudtok?

2023. jan. 22. 06:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%
Ne pörgesd az agyad folyton nyugodj már le!!!!
2023. febr. 5. 08:36
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi alvással pár hónapig is elvan az ember, nem érdemes pánikolni. Biztos kényelmetlen, de ha a szorongást elengeded, akkor idővel elmúlik. Próbáld meg a probléma forrását valamiképp magadon kívülre helyezni. Pl képzeld azt, hogy vitaminhiány, étrend, vagy akár egy ruhadarab, mosószer, bármi.. miatt van. Találj valamit. Majd változtass azokon a dolgokon, amik "okozzák" a problémát. Szedj vitamint, étkezz másképp, stb, az előbbiek szerint. Bármi is legyen a gondod, a tüneteket, esetedben a nyugtalanságot, kezdetben egy ilyen pszeudo-megoldás is el fogja mulasztani. A cél irányában tett erőfeszítés, ha hiszel benne, megerősít. Aztán ha picivel nyugodtabb vagy, hatékonyabban fog működni a gondolkodásod, majd képes leszel a valódi problémák, az igazi kiváltó okok megoldására. De most nem annak van az ideje, a nyugalom majd elhozza a helyes működéseid.
2023. febr. 5. 08:47
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a választ! De nekem mint fent írtam több mint valószínű a Frontin csökkentése okozza ezt az álmatlanságot! Mikor felírta az orvos tavaly nyáron jó volt és kúraszerűen szedtem ez volt a baj most már tudom . Egy rövid idő után le kellett volna állítson, de amikor mondtam neki nem vagyok jól ,szorongok emelést irt fel ,a Frontin adagomat így szedtem hónapokig majd ismét nem voltam jól! Akkor már a csökkentéséhez folyamodunk de a tolerancia kialakult már!
2023. febr. 5. 09:06
 24/27 anonim ***** válasza:
61%

"Ki tudná jobban, hogy mit érzel, mint Te saját magad." Feldmár András

A pszichiátriai osztályon voltam és ott volt egy fiatal 19 éves lány kb. 120kg a körmét húsig rágta, nappal aludt éjjel meg evett, rágcsált mindent, mint egy mókus totál rottyon volt a családjával volt gondja legfőképp az anyjával volt felettébb viharos kapcsolata, az apja meg elhagyta az anyját, mikor még terhes volt vele.

Öngyilkossági kísérlet miatt került be az osztályra. A kezelő orvosa által beállított gyógyszeradagja napi 8mg Rivotril+ altató volt. Anélkül nem tudott létezni, de már azzal sem. Már a leszázalékolásán gondolkodtak az orvosok. Egy táskányi zárójelentést cipelt magával egyik kórházból ki a másikba be. Nagyon rossz volt nézni, hogy a rendszer, hogy taszítja még mélyebbre és tesz rokkanttá egy fiatal életet.

Meglátásom szerint ez a lány nem volt beteg csak azzá tették. Hogy mi kellett volna neki, egy új környezet egy jó elfogadó pszichológus, aki tud rá figyelni és segít neki elfogadni szeretni önmagát, ha már a szüleitől ezt nem kaphatta meg. Szóval lehet millió vélemény, diagnózis, De mindig válasszátok Önmagatokat, és csináljátok azt, amit zsigerből éreztek, ahogy nektek jó. Nem szabad mindent elhinni, még akkor sem, ha valakin fehér köpeny van és Dr. van a neve elött. Ajánlom annak, aki szeret olvasni a Pszichobiznisz című könyvet.

Remélem a kérdezőnek sikerül találnia egy számára megfelelő szakembert. A "pánik" általában egy emlékbetörés, ami mögött egy hatalmas düh, harag lapul. Ezt gyógyszerrel lenyomni, tünetmentesíteni bűn! Mert az a düh ott rotyog a mélyben és ki akar törni, felszínre akar jönni, a tested tiltakozik nem hagy aludni, hogy foglalkozz vele. PTSD-tünetek közé tartozik a "pánik" címke.

2023. febr. 5. 10:11
 25/27 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a Frontin megvonásnak tényleg ilyen tünetei vannak, igazán beteggé tud tenni. Tudom, tapasztaltam, napi 2x 0.5g volt az adagom 1 évig. Elképesztő élmény volt letenni, de megérte. Létezni se tudtam nélküle.

/22-es voltam/

2023. febr. 5. 10:38
 26/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, hogy sikerült letenned én is azon vagyok de megszenvedem !Most már ott vagyok,hogy agyban nem akarom szedni nem mint korábban, hogy néztem az órát mennyi van amikor már bevehetem a következő szemet ! 24 -es szomorú amit írtál de az a valóság:(
2023. febr. 5. 16:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Miujság kérdező, válaszolók?
2023. okt. 27. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!