Kétségbe vagyok esve harmadik éjszaka nem tudok aludni csak 4 órát!Mit tudnék tenni?
Volt nekem is ilyen szitu sokat stresszeltem azért mert nem tudtam aludni és ez csak tett rá egy lapáttal.
Ashwaganda kapszulát szedtem az nagyon bevált nekem kb 1 hét után éreztem a hatását.Egész napos nyugalmat ad, este is nagyon mélyen alszom tőle.
Kerüld teljesen a képernyők (TV, mobiltelefon) használatát és a villany felkapcsolását (minimális fényt használj amennyi szökséges) legalább egy órával lefekvés előtt.
Természetes gyógynövények: például valeriana, golgotavirág vagy melatoninot, de csak orvosoddal egyeztetve.
Ne változtasd az adagot orvosi javaslat nélkül, és kérj kezelőorvosodtól tanácsot alvászavarra.
Kedves Kérdező ezek mesterséges szarok, ami átmenetileg segít, de hozzászoksz és egyre több kell. Az okát kellene megkeresni, ahhoz viszont pszichoterápia kell! A nyugtatót, altatót meg szép lassan kibaszni a kukába.
Sport, mozgás a pszichoterápia mellé, jóga, meditáció és ami még nekem segített a Melatonin kapszula, rendelhető! Találsz róla videót a youtubeon.
A pszichiáter csak függővé tesz, életed végéig szedheted a szaraikat és egyre rosszabb állapotba kerülsz, kapsz egy csomó címkét és azzal élheted a "betegek" életét.
Vagy keresel alternatív gyógymódokat és kezedbe veszed az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!