Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kétségbe vagyok esve harmadik...

Kétségbe vagyok esve harmadik éjszaka nem tudok aludni csak 4 órát!Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Antidepit és frontint szedek de annak ellenére,hogy lefekvés előtt beveszem a másfél szem frontint éjjel 1-2 körül megébredek és nem tudok vissza aludni !Nagyon fáradtan mentem így dolgozni!Az éjjel egykor bevettem még egy frontint mert csak hánykolódtam másfél órán keresztűl .Vissza aludtam reggel fél hatig viszont nem örülök,hogy a frontint be kellett vegyem,Valaki hasonló helyzetben volt esetleg milyen más megoldás tudtok?

2023. jan. 22. 06:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%
Én már nem írok semmit ide mert lepontoznak mindenért.
2023. jan. 28. 08:33
 12/27 A kérdező kommentje:
Én nem foglakozom a pontozásokkal, számomra a vélemények, tapasztalatok megosztása!Ha van valamilyen tapasztalatod ird meg !
2023. jan. 28. 09:31
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

Volt nekem is ilyen szitu sokat stresszeltem azért mert nem tudtam aludni és ez csak tett rá egy lapáttal.

Ashwaganda kapszulát szedtem az nagyon bevált nekem kb 1 hét után éreztem a hatását.Egész napos nyugalmat ad, este is nagyon mélyen alszom tőle.

2023. jan. 28. 10:11
 14/27 Csabi34 ***** válasza:
100%

Kerüld teljesen a képernyők (TV, mobiltelefon) használatát és a villany felkapcsolását (minimális fényt használj amennyi szökséges) legalább egy órával lefekvés előtt.

Természetes gyógynövények: például valeriana, golgotavirág vagy melatoninot, de csak orvosoddal egyeztetve.

Ne változtasd az adagot orvosi javaslat nélkül, és kérj kezelőorvosodtól tanácsot alvászavarra.

2023. jan. 28. 10:48
 15/27 A kérdező kommentje:
13-ás hol kapható gyógyszertárban vagy gyógynövényesnél?Nálad is a Frontin csökkentése váltotta ki?Ma éjjel fél 3ig aludtam őrület!
2023. jan. 29. 07:13
 16/27 A kérdező kommentje:
A pszchiáterem altatót irt ki ,de azt nem mondta,hogy az esti frontint ne vegyem be csak azt, hogy egy szem altatót vegyek be lefekvés előtt és fogok tudni aludni! De ha nem veszem be az esti frontint amit kúra szerűen szedek másnaptól elvonási tünetek jelentkezhetnek ? Este a 0,25 ből 1 1/4 szedek.
2023. febr. 4. 05:56
 17/27 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező ezek mesterséges szarok, ami átmenetileg segít, de hozzászoksz és egyre több kell. Az okát kellene megkeresni, ahhoz viszont pszichoterápia kell! A nyugtatót, altatót meg szép lassan kibaszni a kukába.

Sport, mozgás a pszichoterápia mellé, jóga, meditáció és ami még nekem segített a Melatonin kapszula, rendelhető! Találsz róla videót a youtubeon.

A pszichiáter csak függővé tesz, életed végéig szedheted a szaraikat és egyre rosszabb állapotba kerülsz, kapsz egy csomó címkét és azzal élheted a "betegek" életét.

Vagy keresel alternatív gyógymódokat és kezedbe veszed az életed!

2023. febr. 4. 10:39
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
Egy szép csoki lányt kell beújítani és alszol mellette mint a bunda egy nagy hancúr után. Dilibogyót hajítsd ki!
2023. febr. 4. 11:10
 19/27 A kérdező kommentje:
17-es valahogy én is így gondolom, köszönöm a véleményed!
2023. febr. 4. 11:48
 20/27 NTBS ***** válasza:
41%
Szerintem dolgozz többet. Elfáradsz, alszol.
2023. febr. 5. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!