Nappal sosem merek semmit se enni itthon, mert szemmel van tartva az étkezésem. Ezért mindig várok estig, hogy mindenki lefekudjon, és olyankor halkan kiosonok a konyhába, hozok be magamnak valami kaját a szobámba és megeszem. Természetesen másnap pedig azt kell hallgatnom, hogy mik tűntek el éjjel titokzatos módon a hűtőből és hogy vajon ki lehetett az, aki megehette. Ilyenkor Természetesen mindig letagadok mindent, hogy nem én voltam.
Mert beteg vagy kérdező. Mentális beteg, és ez idővel rosszabb lesz, már most evészavarod van.
Nem vagy hajlandó enni előttük, mert szekálnak, és? Egyél, majd túlteszik magukat rajta, addig meg nem kell tudomást szerezni róla. Engem is mindig basztattak hogy egyek többet, szartam le, annyit eszek amennyi nekem jólesik.
2023. jan. 21. 04:21
22/29 anonim válasza:
Ez több emberen mulott...
2023. jan. 21. 04:32
23/29 anonim válasza:
Minél hamarabb kerülj ki ebből a körből, mert fel fog emészteni. Miért nem mondod meg nekik, hogy hagyjanak békén a hülyeségeikkel? Nincs szád? Hogy te erre nem vagy kíváncsi. Ha suliban vagy és tanulsz, akkor mond meg nekik, hogy amíg tanulsz adjanak 20-25ezret havonta, hogy a sajátodat ehesd és ne másét. Ha meg egy gyerekkínzók, mint a legtöbb leprás szülő, akkor szakítsd meg velük a kapcsolatot, mert akkor nem vállalják fel a felelősséget a tettük felett, hogy megszültek téged. Egy ép eszű szülő nem kínozza, vádolja és zaklatja a gyereke lelkét. Eszébe se jut hogy amíg tanulsz, addig pénzelje? Ezek számomra a felelőtlen szülők.
2023. jan. 21. 04:32
24/29 anonim válasza:
Veled van a baj. Pszichologushoz kellene menni minél elöbb. Ebből nagy baj lesz.
2023. jan. 21. 05:42
25/29 anonim válasza:
Ha azt mondanád: "ezentúl eszek napközben úgy ahogy akarok és nem érdekel mit mondtok/nem mondtok, milyen megjegyzéseket tesztek/nem tesztek, hogyan néztek/nem néztek", szerintem pár nap alatt megszűnne ez az egész "evés körüli téma".
Szerintem aggodalmaskodnak.
Te pedig a napközbeni "nem evéssel" fenn akarod tartani hogy foglalkozzanak veled továbbbra is. Lehet hogy tudatosan nem ezt akarod, mégis ez történik.
2023. jan. 21. 06:08
26/29 anonim válasza:
Ami érdekes a szituban, az az, hogy az evésszavar a kontrol illúziójáról szól. Ebben az esetben benned teljes mértékben meg van ez a minta, kontrollálni akarod a környezeted. Az nem kétsédes, hogy a szüleidnek is szerepe van benne, de jó lenne, ha megpróbálnál felelősséget vállalni a saját tetteidért és pl. elmenni pszichológushoz. Annak semmi értelme, hogy egymásra mutogattok, hogy ki a hülye. Tudod mit tudsz kontrollálni? A saját hozzáállásodat. Inkább az evés helyett ott gyakorold a kontrollt, és nem fognak idegesíteni a szüleid sem, akkor eszel, amikor akarsz. Az pedig nagyon gyanús, hogy evészavarod van, van pár evészavaros ismerősöm és nagyon hasonlóan beszélnek.
2023. jan. 21. 09:50
27/29 anonim válasza:
Evési zavarod van, ez evidens. Még meg is magyarázod, hogy ez miért jó ahogy van. Sajnos az ilyen viselkedési zavarok alappillére az, hogy a beteg nem érzi, hogy beteg.
Ha ez neked jó így, akkor csináld így. Ha nem, akkor nyomás pszichiáterhez aki diagnosztizál, majd beutal terápiára.
2023. jan. 21. 11:24
28/29 anonim válasza:
Olvasd el Eric Berne Emberi játszmák c. könyvét.
Mindkettőtök szerepe megvan e játszmában.
2023. jan. 21. 12:49
29/29 anonim válasza:
Aggódnak. 52-53 kilóval is túl sovány vagy. Az anorexia a leghalálosabb pszichés betegség, nem csoda, hogy féltenek. Viszont így rontanak a helyzeten. Eleve az anorexia sokszor valamilyen szülő-gyerek kapcsolati probléma miatt alakul ki. Tehát olyan szakember kéne, aki veled is beszél és velük is.
Keress rá a területileg illetékes családsegítő központra, és fordulj hozzájuk segítségért! Ingyen van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!