Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az az antipszichotikum?

Mi az az antipszichotikum?

Figyelt kérdés

Antidepresszánst szedek, de már a sokadikat.

Kérdeztem a dokit, hogy mi van ha a mostani sem fog beválni?

Azt mondta, hogy van még 1-2 gyógyszer amit majd kipróbálunk, de ha azok közül sem lesz olyan ami segít, akkor csak antipszichotikumot tud adni. Aztán hozzátette, hogy, de azt nem szeretjük felírni.

Miért? Túl erős vagy sok a mellékhatása?

2023. jan. 20. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
És élethelyzetileg nincs okod a depresszióra (többszörös veszteségek, bántalmazás)?
2023. jan. 21. 22:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem bántottak, nem zaklatták, soha nem volt semmi különösen rossz az életemben.

Szüleim nem váltak el, tesvéreim is vannak.

Persze volt, hogy gyerek koromban verekedtem valakivel vagy apa, anya mérges volt rám. Olyan is volt, hogy 1-1 rokonom meghalt, de ezek normális, természetes dolgok.

Egyik után sem lettem rosszabbul.

2023. jan. 21. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Én is így vagyok, semmi okom nincs rá, de még is van valami.

Én valószínű a kilátástalan élet vagyok így, nem dolgozok, nem tanulok, nem nagyon járok sehová.

Nem lehez ez az oka nálad is? Hány éves vagy? Nőknél gyakoribb.

2023. jan. 21. 22:23
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
5ös mennyi leponexet szedsz bipolárisra? Hasonlóan vagyok ahogy leírtad.
2023. jan. 22. 03:37
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

14-es:

12.5mg-ot szedek esténként. Nem érzem, hogy szedálna vagy akármi. Igazából annyira keveset szedek, hogy bőven a terápiás dózis (300mg+) alatt van a mennyiség. Csak ilyen preventív jelleggel kell szednem, nehogy megint pszichotikus/mániás legyek véletlen.

2023. jan. 22. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!