Testnevelés felmentés nemi erőszak miatt?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron nemi erőszak áldozata lettem és emiatt nem bírom elviselni ha a szüleimen és a legjobb barátomon kívül valaki hozzám ér, fizikailag rosszul leszek és pánikolok. Eddig egész jól elkerültem az ilyen helyzeteket, de most bejelentette a testnevelés tanárunk hogy az elkövetkező órákon párosával fogunk birkózni. Konkrétan belepusztulnék, ha akarnám se tudnám megcsinálni mert az első gyakorlat után sírva rohannék a wc-re hányni. A tanárnő nem hiszem hogy megértené ezt, valószínűleg azt hinné csak kitalálom hogy ne kelljen csinálnom a gyakorlatokat. Az sem hiányzik hogy faggatni kezdjen, és hirtelen empátiával árasszon el, vagy hogy ne adj isten elhiresztelje minden tanárnak. Szóval a kérdés adott, hogyan tudnék ez alól felmentést szerezni? Iskola pszichológus adhat?2023. jan. 20. 13:04
21/24 anonim válasza:
Engem többször megerőszakoltak, de feljelentést nem tettem, és azóta is bánom ezt. Igazán én pszichológusnál nem jártam emiatt, mert sikerült nagyrészt magamtól feldolgozni, de te más esett vagy. Menj el a rendőrségre mond el mi történt. Nem fognak kinevetni vagy bármi. Aztán menj el pszichológushoz. Először fura lesz, de ő is segíteni fog, és talán feltudod ezt dolgozni. És a tesi tanárnak meg jelezd, hogy nem szeretnéd. Más sajna nem tehetsz ez ügyben, de idővel meg fog térülni. Akár kamu vagy akár nem, remélem másnak tudtam ezzel segíteni, hogy jó döntést hozzon.
22/24 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ès hogy tőrtént ?
Csak sétáltàl? Vagy elmentèl buliba es utánna vagy ?
23/24 anonim válasza:
A szüleidnek elmondtad? Ők írhatnának a tesitanárnak, hogy bizonyos tornagyakorlatokat ne csináltasson veled.
24/24 anonim válasza:
Nekünk judot kellett tanulni tesi órán anno :D nem értem miért olyan hihetetlen a kérdező.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!