Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hobbi vagy függőség?

Hobbi vagy függőség?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem játszani, kisgyerekkorom óta, most 22 vagyok és még minidig nagyon szeretem. Képes vagyok 12 órát vagy többet játszani ha nincs más dolgom, ez a fő elfoglaltságom, néha animét, sorozatot nézek vagy filmet de ezeket ritkábban, egy időben olvasgattam is de azt annyira nem szeretek. Nekem ebben van az igazi szenvedély, de nem online tucatjátékokat játszom hanem régebbi crpg-ket, ez kevésbé mainstream játékosoknál. Egyébként ha el kell valamit intézni nem gátol benne ez, megyek megcsinálom. 22/f
2023. jan. 18. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:
42%
Kicsit függőségnek hangzik, de amíg nem akadályoz a napi teendőid elvégzésében, és nem érzed azt, hogy enélkül a hobbi nélkül értelmetlen az életed, addig normális.
2023. jan. 19. 08:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából valahol ez add neki értelmet.
2023. jan. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!