Valeria night fortét kúraszerűen kell szedni?
Figyelt kérdés
Nyugtalanul alszom sokszor. Egyszer bevettem a valeria-nát, de nem volt hatásos. Esetleg kúraszerűen fejti ki jobban a hatását?2023. jan. 18. 09:29
2/10 A kérdező kommentje:
1: nem írja, csak annyit hogy az ajánlott napi adag 1-2 tabi
2023. jan. 18. 09:48
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan próbáld meg két kapszulával. Talán úgy kicsit jobb, de nagy megváltást nem valószínű, hogy hoz. Próbáld megtalálni, megfejteni a nyugtalanságod okát. Az lesz a hosszútávú megoldás.
4/10 A kérdező kommentje:
3: húúú már nagyon régen küzdök ezzel a problémával. Van , hogy hónapokig vagy 1 évig tudok aludni... aztán jön 2 hónap ami szörnyű.
Pszichológus... munkahelyváltás... lakóhely váltás... családi kapcsolatok ápolása... stb..
2023. jan. 18. 09:55
5/10 A kérdező kommentje:
Mármint ilyeneket próbáltam már...
2023. jan. 18. 09:56
6/10 anonim válasza:
És a pszichológus nem segített? Meddig voltál? Jó szakember volt? Egymásra hangolódtatok?
7/10 A kérdező kommentje:
Évekig jártam egyéb gondok miatt. Depi, pánik, ilyesmi. Összesen 3hoz jártam eddig huzamosabban. Volt egy kihez jártam és mindig átbeszéltük az aktuális problémáimat, akkor tudtam mindig aludni. De abbhagytuk mert már régóta jártam és sem anyagilag sem energiaval nem birtam.
2023. jan. 18. 10:02
9/10 anonim válasza:
És most nem tudsz megpróbálni megint találni egy pszichológust? Ha az anno segített, akkor valószínűleg most is működne.
De jó lenne olyat találni, akivel tartós megoldást találtok. Mondjuk segít, hogy keress barátokat, párkapcsolatot, akikre aztán tudsz támaszkodni.
10/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Gondoltam erre és el is mentem egy pszichológushoz 1 alkalomra, de nem volt jó... nagyon mélyre akart újra ásni és már unom / nem birom ezt az állandó mély elemzést. Most hogy mondod a barátokat meg a párkapcsolatokat..... igaziból az utóbbi időben igen elszigetelődtem az emberektől. De megvan az oka ennek. Viszont tuti ez a problema hogy nem beszélgetek eleget.
2023. jan. 18. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!