Pszichoterápiára Budapesten mindenhol 2-3 hónap a várólista?
Figyelt kérdés
Rosszullét és tartós berögzödések, pánikrohamok miatt ajánlotta egy pszichiáter, hogy keressek szakembert, ajánlott is párat. Hajlottam is rá, felhívtam öket, illetve 6 másikat is. Mindhol vagy nem tudnak fogadni vagy majd visszahívnak ha üresedés lesz, 2-3-4 hónapot mondtak általában!
Mi ez? Hogy lehet ez? Egyszer jártam már 12 éve terápiára, akkor 2 hét múlva már állapotfelmérésen voltam. Jelzem, ezek kemény fizetös szolgáltatások! Alkalmanként 15-20 ezer forint, nem állami, ott megérteném a várólistát.
2023. jan. 16. 14:45
1/1 anonim válasza:
Változott a világ, én is jártam 15 éve, februárban nem tudott fogadni a sok beteg miatt. Keress az agglomerációban, én is ott találtam aztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!