Milyen pszichiátrian feküdni? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki mennem kell. Történik ott valami hasznos is, pl terápia, vagy csak gyógyszereket adnak? Félelmetes hely?2023. jan. 15. 13:00
1/8 anonim válasza:
Mint egy 5 csillagos hotel. Kényelmes ágy, vendégszerető alkalmazottak, kedves lakótársak, mennyei ízek, remek kilátás és nem utolsó sorban nagyszerű programok várnak rád a hét minden egyes napján. Mire kijössz, szó szerint, mintha kicseréltek volna.
2/8 anonim válasza:
nekem volt bent barátom a pszichiátrián, mondjuk magánban..
nem mondanám h vakáció, meg egyebek, de magától vonult be, kezelték, foglalkoztak vele, és próbáltak neki mindenhogy segíteni - nyilván ehhez ő is kell - szóval csak hajrá, ha probléma van :)
sok sikert, és kitartást a problémákhoz! eszméletlen pozitív dolog, hogy lépni mersz, és hidd el hogy folyamatosan csak jobb lesz!!
3/8 anonim válasza:
A helyi pszichiátrián terápia alig volt, leginkább a gyógyszer van a középpontban.. de remélem ez csak a helyi pszichiátrián van így, remélem máshol azért erre nagyobb hangsúlyt fektetnek... De amúgy nem félelmetes hely. Sokan tök jó fejek bent, habár sokan le vannak lassulva a sok gyógyszer miatt. De a lényeg, hogy kevés tényleges "őrült" esetet láttam, a legtöbb bent levő páciens rendben van. Sokan alkoholproblémák miatt vannak bent. Viszont nagyon kevés ételt adtak bent.
4/8 anonim válasza:
Zárton kezdtem, ott nincs semmi. Olvasni, színezni, társasozni lehetett, de én olyan erős gyógyszert kaptam ( olanzapint) ami kiütött rendesen.
Utána nyitottra kerültem, ott reggel tornával kezdtünk és jött az önismereti óra, zeneterápia, jóga stb mikor mi. Látogatásig lefoglaltak minket.
5/8 anonim válasza:
Már a diliosztályon is testképzavarosakat kreálnak az emberekből? 😂 Igaz, kellenek a páciensek.
6/8 anonim válasza:
Kérdezz nyugodtan bármit.én épp ott vagyok.Nekem holnap kezdődik a terápia(péntek óta vagyok itt)+ másik gyógyszert kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!