Miért nincsenek jó pszichológusok?
A pszichológus munkája ilyen szempontból az egyik legnehezebb: ugyanis onnantól kezdve, hogy valaki önszántából elmegy, és képes az illet arra, hogy belássa, miért hasznos neki a terápia, gyakorlatilag már félsiker.
Mert amúgy a tipikus páciens keresi a kifogást vagy a hibát a másikban.
#5: nem tudom, mi köze van ennek ahhoz, amit írtam. Ja de tudom: semmi.
#7: a felvi.hu-n nincs rajta sehol, hányan végzik el, legfeljebb az, hogy hányat vesznek fel.
Tavaly 747 embert vettek fel mesterképzésre (csak ez areleváns, mert ez ad pszichológusi képzettséget). Azt mondod, hogy túlképzést van, mégis elvétve van államilag finanszírozott pszichológus ellátás, sok iskolában nincs pszichológus, pedig volna rá szükség. Te azt gondolod, hogy aki pszichológus, az mind magánrendelést tart majd, de nem. Ha a realitást nézzük, akkor láthatjuk, hogy az emberek általános mentális állapota ennél jóval több szakembert igényelve. Ha meg túltelített a szakma, akkor sokkal egyszerűbb a jobbaknak érvényesülni, referencia alapján rájuk találni, nem? Teljes ellentmondás, amit írsz.
"#5: nem tudom, mi köze van ennek ahhoz, amit írtam. Ja de tudom: semmi."
Hu remélem nem vagy pszichológus se coach. Ennyi ésszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!