Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vajon fog rosszabbodni a...

Vajon fog rosszabbodni a piromániám?

Figyelt kérdés
Szeretek apróbb dolgokat meggyújtani, amikre haragszok/nem kell. Pl megszakadt a töltő kábelem, bedobtam a kandallóba és meggyújtottam. Ma pl elromlott az egyik hangfalam, azt is ugyanúgy begyújtottam, és elégett a kandallóban. Utólag bánt a dolog, mert volt értéke, de abban a pillanatban nem érdekelt. Természetesen semmit se gyújtogatok kint kizárólag itthon a kandallóban.
2023. jan. 11. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha féken tudod tartani, hogy csak a kandallóban csinálhatod, akkor végül is "csak" begyújtasz. Addig nincs gond. Viccen kívül, nyáron is így szoktad megoldani?
2023. jan. 11. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem pirománia, szimpla kíváncsiság.

Amíg nem érzel okot arra, hogy égni láss, nagyobb dolgokat, és szabadra engedni a tűzet. Addig semmi bajod.

Én is szerettem nézni a tűzet, meg dobtam be műanyagot, meg ruhát a kazánba, mert jó nézni ahogy ég.

De, ha gyújtogatsz a kandalló ajtaját ne hagyd nyitva, főleg zárt térben, mert gyorsan átveszi a füst a szobát, ami akár eszméletét vesztésel, és halálall is járhat.

Nagyon vigyázz ne essen ki semmi belőle, és ne rakj rá olyat amiben áram, vagy gyúlékony folyadék van.

Emellett, mindig ellenőrizd le, hogy bezártad az ajtaját. (akár többször is)

2023. jan. 12. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

eszmélet* halállal*

2-es voltam.

2023. jan. 12. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!