Szeretnék pszichiátert találni, mert segítségre van szükségem. Hova fordulhatnék?
Nem tudom, hogy hol kezdjem.
Ti mit ajánlanátok, magán klinikára menjek? Bár nem keresek olyan jól, ki tudnám fizetni, ha tényleg segít, akkor megéri.
Szeretnék egy diagnózist és valamilyen rendszeres terápiát.
Egyik szülőm alkoholista, hipomániás bipoláris depressziót is megállapítottak nála.
2015-ben történt egy nagyobb trauma az életemben, ami azóta is kísért, jelentősen befolyásolta az életemet. (2019-ig kb. teljesen szétestem, csak kallódtam úgymond, most viszonylag sínen van az életem, de nagyon sok segítséget kapok a másik szülőmtől, ez többnyire neki köszönhető)
Szociális fóbiám van, sokat szorongok. Mostanában egyre gyakrabban észreveszem magamon, hogy indokolatlanul ingerült is leszek sokszor, ami felemészt. Nemsokára befejezem az iskolát, és utána olyan dolgok elé nézek, amik nagyon megijesztenek,(munkakeresés, albérletkeresés) ezért szeretnék most segítséget keresni. De már régóta aktuális lenne.
Tündérhegy; Thalassa ház pszichoterápiás ambulancia; SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás klinika; SOTE Pszichoszomatikus szakrendelő; Nap-Kör Mentálhigiénés Alapítvány; Szent Rókus kórház mentálhigiénés szakrendelés.
Ezeken a helyeken van ingyenes szakrendelés, a háziorvosodnál tudsz róluk informálódni, valahova beutaló kell.
Igaz, ezek sokszor telítettek, nem tudsz annyiszor menni, mint magánba, de anyagilag ez a legjobb.
Magánba pedig ismerősök között kérdezz körbe esetleg, de számos magánklinika van, ahol akár egy beszélgetés után a megfelelő szakemberhez irányítanak. Sok esetben az első beszélgetés ingyenes, így több helyet is meglátogathatsz mielőtt elkezded a kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!