Szemtanúja voltam a gyömrői vonatbalesetnek Legalábbis akit elütött a vonat azt láttam és az emberek reakcióját, hogy áll a vonat, villognak a fények.Szeretném elfelejteni mihamarabb.Hogyan tudom megtenni?Bővebben lent
Én is írtam egy kommentben (nem a kérdező vagyok), hogy ma volt és Index-en olvastam:
Én 2022. december 25-én karácsony első napján részese voltam egy vonatbalesetnek. Egy nő öngyilkos lett, egy hídról ugrott a vonat elé. Az első vagonban utaztam, hallottam ahogy a vonat tetejére zuhan, majdnemhogy fölöttem.
2 órát álltunk, aztán a katasztrofavedelem segített az átszállásban egy másik szerelvényre. Szörnyű volt az egész, a nyomasztó hangulatot csak fokozta a mentő és a rendőrség jelenléte.
Ennek már majdnem 2 hónapja, és bár már nem olyan sokszor, de még mindig gondolok rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!