Mi ez a hangulatingadozás nálam? 16/f
Lehangolt vagyok, semmi kedvem semmihez, inkább csak aludnék. Fekszek az ágyban, és hirtelen olyan boldog leszel, hogy mindent akarok csinálni egyszerre. Ugyanez fordítva, hirtelen megint megölném magam legszívsebben:)
Ez mi? Ezt a hirtelen változást nem bírom, olyan mintha ketten lennénk magambanxd
Voltak szar idők, dugig vagyok traumákkal. Szinte folyamatosan szorongok valamin.
A telefon mikor rezgőre van állítva és hívják az rohamot vált ki bennem. Elkezd a szívem verni, felmegy az adrenalinom és félek. Ennek tudom is az okát, de ez örökre ilyen lesz? Mert nem annyira jó, főleg suliban
A hangulatingadozás nálam is megvan.
Nálam a sok zenehallgatás és a jó, támogató, elfogadó baráti társaság segített. A zenehallgatástól amikor mélyebben voltam könnyebb volt újra jókedvűnek lenni (vagy néha elég volt csak annak mutatkozni). A baráti társaság meg sokat tud segíteni, ha tudtok délután messengeren beszélgetni, ha suliban felvidítanak ha látják hogy éppen mély ponton vagy.
Esetleg ha úgy érzed, hogy túl sok a traumád és felemészt, akkor keress fel egy pszichológust, hátha tud segíteni. Van több olyan ismerősöm is, akit elég mély pontról hozott fel és még most is jár kisebb-nagyobb kihagyásokkal időnként.
Remélem tudtam segíteni, de egyébként, ha szeretnél valakivel beszélgetni, írj rám, hátha tudok segíteni, vagy ha csak kell valaki aki meghallgat és valamennyire átérzi a helyzeted😊
Keress egy dokit ha tudsz, vagy szólj a szüleidnek.
De jó látni, hogy sokan megyünk ugyanazon keresztül :) vagyis nem jó, de örülök hogy nem vagyok egyedül.
16/L
Amúgy a traumáid kéne feldolgoznod hogy elmúljon ez a cucc, aztán relaxálni annyit amennyit tudsz.
Akit érdekelnek ilyen relaxos cuccok rámírhatnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!