Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerelmi bánatot enyhíti a...

Szerelmi bánatot enyhíti a nyuhtató?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen enyhíti, nekem is segített sokat, amikor szétmentünk a párommal, orvosi előírásra szedtem, 1 hónapon keresztül napi 3-at, szerintem anélkül az ágyból se tudtam volna kikelni, nemhogy normálisan ellátni a dolgomat. Igenis segít, keresd fel a háziorvosod, hogy utaljon be pszichiáterhez, majd ő felírja. (csak arra vigyázz, hogy előírás szerint szedd)
2010. okt. 9. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Szeretném a maximumot adni,nagyon jól ismerem a betegségedet,mert nekem is volt.Abban az időben az Elenium nyugtató volt forgalomban.Arra jó volt,hogy a nadrágot meg lehetett volna foltozni rajtam munka közben.Ezt pedig a társak se tűrik szivesen. Bárcsak lett volna aki tudott volna jó tanácsot adni akkora!

Szerintem,ha tudasotítod magadban,hogy ez a fajta nyavaja szinte minden embernek volt,már könnyebb lenne. Az idő is segít...ahogy múlik egyre könnyebb lesz.Ne hallgass ostobákra,mert akkor vak vezet világtalant.Én abban az időben úgy féltem a szesztől,mint ördög a tömjénfüsttől. Imádkozz ha tudsz. Felelőtlenek szavai helyett bölcs beszédet ajánlok: Jakab lsvele 1 rés,5-ik vers:"Ha pedig valaki nem elég bölcskérjen bölcsességet Istentől,aki készségesen és szemrehányás nélkül ad mindenkinek,és meg is kapja. 6 De hittel kérje,semmit sem kételkedve,mert aki kételkedik,az olyan ,mint a tenger hulláma,amelyet a szél sodor és ide-oda hajt. 7 Ne gondolja tehát az ilyen,hogy bármit is kaphat az Úrtól,8 a kétlelkű és minden útján állhatatlan ember.

Megtalálod a Bibliában a 307-ik oldalon talán nem csak nálam van ott.

2010. okt. 9. 21:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedj be gyógyszert. Vagy tényleg üsd ki magad piával, de rendesen, és hányj ki mindent, vagy ha nem vagy az a fajta, akkor keress valamiféle önkifejező módszert, például zene, rajz, vagy találkozz többet haverokkal, egyél csokit, satöbb. Ne szedj rá semmit szerintem.
2010. okt. 16. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!