Mit tehetnék ebben a nehéz helyzetben?
25 éves leszek. Nem értem el semmit az életben. Nem volt barátnőm, és sosem randiztam. Nem tudom hogyan kell.
19 évesen megszereztem az érettségit, majd körülbelül másfél évig nem csináltam semmit. Sikerült elhelyezkednem egy takarmányfeldolgozó céghez, de 3 hónap után ott hagytam és munkaügyön keresztül kitanultam egy szakmát. A covid miatt 2020. augusztusában végeztem. 2021. áprilisáig nem volt munkám, majd 2 hónapra elhelyezkedtem, de munkahelyet cseréltem és ott voltam 4 hónapot, viszont azt is ott hagytam... 2021. novemberétől kezdve nem dolgozok.
Nemrég jött a szörnyű felismerés, hogy egy szerencsétlen vagyok és cselekednem kéne, mert lassan 25 évesen semmit nem értem el az életben. Mit tehetnék? Hogyan kezdjek el dolgozni? Hogyan sikerülhetne behozni az elmúlt 5 évet?
Könyörgök segítsetek.
Köszönöm a kedves hozzászólást.❤️
Miért ne maradtam volna le bármiről is? Nem építettem az életem, tapasztalatom sincs párkapcsolat terén, stb.
Jártam 2-3 hónapig pszichiáterhez, és generalizált szorongást állapított meg, és a depresszió is igaz sajnos. Azon a településen ahol lakok, nincs sok munka, így utazni kell (igaz fél órát), és nagyon korán kell kelni. Emellett azt érzem, hogy félek emberek között lenni, félek, hogy valamit nem tudok majd elvégezni és kirúgnak, kinevetnek.
Nem raktam vesszőt bocsi szóval omega3 , b vitaminok , glicin, sport.
Esetleg rhodiola rosea a depresszióra.
Yoga taichi pszichológus vagy csak segíts a barátaidon amennyire tudsz.
Én 25 éves vagyok, mégsem volt soha párkapcsolatom ... régebben depis voltam tőle, már nem.
Engem az érzéseim felerősítettek.
De ... gonosz lettem, inkább nem részletezem, hogy mennyire. Megutáltam ezekért az embereket.
Szivattak az iskolákban ...
Valaki pedig elhitette, hogy megöl.
Minden álmom kudarcba fulladt gyerekkoromtól felnőtt koromig.
25/F
Ettől a háromtól szociopatává váltam ... egyeseknek leírtam, mennyire ... szerintük talán túlzok, annyira.
Igazából ez az alap, amit tehet az ember. Ha lenne egy barátnőm, ő mit mondana erre? Hú de nagy teljesítmény.
Olvasni szoktam. Egyetemre is szeretnék majd menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!