Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akkor most mi bajom van?

Akkor most mi bajom van?

Figyelt kérdés
Jó ideje nem hagy nyugodni a tény hogy egyszer mindenki meghal s így semmi értelme az életnek, s emiatt depressziós hangulatom van mindig, most viszont így belegondoltam és arra jöttem rá hogy nekem nem a halállal van a problémám hanem az élettel, tulajdonképpen én élni nem szeretnék, mert boldogtalan vagyok. És ez a kettő így összezavart engem, azt hittem hogy amiatt van rossz kedvem mert egyszer meg fogok halni, pedig amiatt van mert életben vagyok. S néha túl hosszúnak tűnik az élet, néha pedig túl rövidnek. Ezek milyen mentális betegségre utalnak?

2022. dec. 30. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Depresszió.
2022. dec. 30. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A 100 milliómodik kérdést írod ki. Felismerhető vagy az írásképed, a jellegzetes kelet magyarországi, erdélyi "s"-zés miatt. Hihetetlen, hogy inkább kiírsz heti 2 kérdést, minthogy végre elmennél orvoshoz aki segítséget tud nyújtani, van ennek valami értelme amit csinálsz?
2022. dec. 30. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Akik lepontoztak, azok nem tudják, hogy hány ugyanilyen kérdést írt már ki ez az ember.

Volt olyan kérdése, ami alá elég hosszan kommenteltem, próbáltam neki segíteni. Totálisan ignorál mindenféle segítség nyújtást és hetente kiír inkább egy kérdést miközben várja a csodát, hogy majd csettintésre jobb lesz minden. A lepontozás az megy, de senki nem írt egyetlen segítőszándékű kommentet sem 🤡 Gratulálok mindenkinek.

2023. jan. 1. 23:01
 4/4 anonim válasza:
26%
Te egy nagyon frusztrált ember lehetsz, utolsó.
2023. jan. 2. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!