Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért divat a tinik körében...

Miért divat a tinik körében az adhd/autizmus?

Figyelt kérdés

Mostanában körülbelül akkora divatja lett közösségi platformokrol diagnosztizálni magukat a tiniknek ADHD/autizmussal, mint annak idején emosnak lenni.

Itt nyilván nem a valós "betegségre" gondolok, hanem egyszerűen nem értem miért akar valaki autista lenni?

Mi előnye származik belőle ha annak vallja magát valaki?!

Egyszerűen csak azért mert menő lett a TikTokon?

2022. dec. 26. 04:36
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nem a valóban problémás emberekről beszélünk, hanem azokról akik ezzel takaróznak mindenért.
2024. ápr. 14. 16:40
 32/34 Vuk-91 ***** válasza:
93%
Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem egy kívülállónak nehezen jöhet össze olyan jól utánozni, hogy még diagnózis is legyen belőle, nemhogy bármi amit ezzel akarnának elérni.
2024. ápr. 15. 09:48
 33/34 A kérdező kommentje:
Pont itt a bibi, hogy orvosi diagnózis nincs az adott egyéneknél.
2024. ápr. 15. 15:41
 34/34 anonim ***** válasza:
rengeteg valós PTSD-s van, akiket eddig vagy nem vettek komolyan, vagy valami teljesen más diagnózist kaptak
2024. máj. 1. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!