Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez csupán szorongá...

Szerintetek ez csupán szorongásból fakad?

Figyelt kérdés
Röviden szociál fóbiával és egyéb szorongásokkal küzdök, de amióta itthon bevagyok zárva hirtelen olyan mintha megnyugodtam volna nem ér semmilyen inger ezért olyan mintha itthon feltöltődnék, viszont általában ha újra szociális helyzetben vagyok akkor úgy 1-2 napig nem vagyok annyira szorongó mint amikor rutinosan vagyok szociális helyzetekben.
2022. dec. 24. 20:37
 1/3 anonim válasza:
0%
A legjobb választ egy szakember tudná neked erre megadni. Érdemes elmenned valakihez és konzultálni. Annál jobb és szakszerűbb segítséget nem kapsz senkitől.
2022. dec. 24. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Kedves Soma, járok szakemberhez akinek beszéltem a problémáimról de egyszerűen annyi van hogy a nagyrészét mégha fel is ismerem akkor is nehezen fogalmazom meg azt és ha sikerülne is akkor addigra míg eljutok hozzá már azt el is felejtem, szóval így hogy ide kiirom legalább laikus véleményeket kapok amik valamennyit segítenek jobban egyrészt megjegyezni és értelmesebben megfogalmazni a problémát.
2022. dec. 24. 21:55
 3/3 anonim válasza:
0%

Értem. Jó hogy jársz, bár nem tudom mióta, lehet csak kicsit türelmesebbnek kellene lenned ezzel, és magaddal szemben is. Az meg hogy elfelejted szerintem normális, vagy gondolom egyszerre sokminden fogalmazódik meg a fejedben néha. Ezekre a legjobb ha elkezdesz naplót írni, és abba leírni a dolgokat amíg még eszedben vannak. Az írás amúgy is segít a gondolataidat rendezni, egyszerre csak egy dolgora tudsz olyankor mindig figyelni, és így egy folyamatos fonalba rendeződnek a gondolatok ahelyett hogy kavarognának benned. Amúgy ha szeretnéd folytatni, akkor keress privátban.

Üdv: Soma

2022. dec. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!