Egy skizofrén személy veszélyes?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy skizofrén lánnyal. Mondták egy páran, hogy ez nem jó ötlet, mert akár rám is támadhat. Ez tényleg igaz?2022. dec. 20. 13:07
31/33 anonim válasza:
Én egyszer régen, dolgoztam egy skizofrén nővel. 4.órában dolgozott, senki nem tudta mi a baja, így felvették. Hétvégi nagytakarítás volt a cégnél, este volt már, délutánosok voltunk csak mi ketten. Éppen a lépcsőt mostuk fel, amikor megszólalt: Figyelj, a másik énem azt súgja nekem, te rossz ember vagy, lökjelek le innen. Hát mi ne mondjak, gyorsan elhúztam onnan. Másnap jelentettük a főnöknek, kiderült skizofrén. Nem szedte a gyógyszereket pár napja, és már kezdett bekatanni. Tagadta a férje először hogy beteg, mert kellett a pénz. Nagyon veszélyesek, ha nem szedik a gyógyszert.
32/33 anonim válasza:
Semmiképp, nem fog bántani, a betegség teljesen más, mint amit gondolnak róla. Ez olyan, mint a repülés vs autó. Veszélyesnek tűnik a repülés, de az autó sokkal veszélyesebb.
33/33 anonim válasza:
"Az 52 éves spanyoltanárt minden konfliktus nélkül, szó nélkül szúrta meg az osztályterembe belépő 16 éves tanuló február 22-én. A rendőrség a diákot őrizetbe vette, a fiú elmondása szerint hangokat hallott, ezért támadt rá a tanárra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!