Generalizált szorongásból kigyógyulni?
Sziasztok!
Fél éve küzdök generalizált szorongással. Reggel a legrosszabb ébredéskor, szedek egyelőre Medazepamot rá, így egészen elviselhető. Estére jobb lesz a dolog.
De rettentően megnehezíti az életem. Nincs étvágyam, nem tudok enni. Gyomorproblémaim lettek. Alig tudok kimozdulni a szorongás miatt. Nehezen tudom ellátni még home office-ból is a munkám. Nincs kedvem semmihez, nem találok örömet semmiben. A pszichiáterem szerint el fog ez múlni, járok terapeutához, próbáljuk kideríteni mitől lett. Járok jógázni, januártól kevesebbet is fogok dolgozni, egyszerűen nem látom a kiutat. Valaki gyógyult ebből már ki? Nagyon elvagyok keseredve.
Azért csak nyugtatót mert az orvosom nem túlzottan gyógyszer párti illetve azt gondolja mindenki, hogy ez nálam csak átmeneti gond.
Egyébként édesapám pánikbeteg volt ugyanebben az életkorban mint én, a testvérének szintén van mentális problémája. Amúgy minden a terveim szerint alakul, csodás életem van, jó munkám, sok kirándulás, élmény, friss házasság. De ez, mindent tönkretesz… sok volt a stressz az elmúlt években dehát ezzel sokan vagyunk így. Teljesen értetlenül állok az állapotom előtt. :(
Kedves Utolsó!
nagyon sokat, majdhogynem visszakaptam a régi életem, sőt meg merem kockáztatni jobban vagyok mint voltam. :) Remélem így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!