Milyen vény nélkül kapható nyugtató hatású készítmények léteznek, amik működnek is?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 23:55
5/13 anonim válasza:
Sokkal nyugodtabb vagyok, mióta Remotiv Extrát (orbáncfű) szedek citromfű-kapszulával, estére pedig macskagyökeret ashwagandhával. A macskagyökeret nem mindig, mert hozzá lehet szokni, állítólag nehéz rlhagyni. Van, aki ezek közül csak egyet szed, és elvan vele. Jó még nagyon a taurin is. Levendulaolaj párologtatva, de sok más is, amit kellemesnek találsz, nekem pl. fenyő, szantál.
6/13 anonim válasza:
A vény nélkül kapható nyugtatókat kiröhögi az idegrendszerem. Attól függ mi a gondod és mennyire súlyos.
7/13 anonim válasza:
Ettől függetlenül persze biztos sokaknál hatásosak, nálam sajnos nem váltak be. Még a meleg tej sem :D
9/13 anonim válasza:
#6 Azért itt sem mindenki rivotril függő. :) Vannak, akikre még hatnak a gyengébb szerek.
10/13 anonim válasza:
Megerősítem a Remotív extrát, pár napja szedem, érzem a jó hatását. Pedig Rivotrilról jövök le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!