Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit javasoltok önsértési...

Mit javasoltok önsértési késztetés, sóvárgás esetén?

Figyelt kérdés
Járok konzultációra, szedek gyógyszert, de ha nincs szerfüggés, akkor az önsertési késztetésem erősödik. Sóvárgás jellegű érzés.

2022. dec. 14. 15:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8:

Bűntudatom nincs. Nem tudom mi okozza. Lehet a környezeti hatások, illetve az, hogy nem tudok innen újra kikerülni, mert dolgozni sem tudok. Nem addikt gond miatt. Vagy adrenalin függőség. Nem tudom.

2022. dec. 14. 16:49
 12/18 A kérdező kommentje:

Ahányszor érdeklődtem, az volt a válasz, hogy nincs szabad pszichológusuk. Orvosi ellátás megoldható. Az már megoldott máshol. De jó az Orczys addikt szakember is.

Terápiám hosszabb absztinencia és szabad hely esetén lehet idővel ott, ahol 5 évig volt. De már nem szeretném.

2022. dec. 14. 16:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Önsértésekről kép nézése segít valamennyit.
2022. dec. 14. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Semmelweis klinikai pszichológia? Pszichiátriai beutalóval be lehet kerülni, 4-6 hét a várakozási idő TBvel, de utána hetente vannak az alkalmak. Esetleg egy próbát megér, ha gondolod, nekem tudtak ott segíteni, igaz én pánikbeteg voltam, nyilván a kettő nem összehasonlítható egymással, de hátha tudnának segíteni neked is!
2022. dec. 15. 08:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Nap-körben 5 evig volt terápiam. Később folytathatom. Most konzultaciora járok szer elhagyással foglalkozó szakemberhez. Párhuzamosan a kettőt nem lehet.
2022. dec. 15. 09:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Nekem főkent szorongas és depi miatt volt terapiam.

Függőt "sima" terápias helyen nem fogadnak. Kivéve függőseggel foglalkozó helyen.

2022. dec. 15. 09:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, ne haragudj
2022. dec. 15. 17:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, h szerteágazó problémával sehol nem foglalkoznak. Kiragadnak egy szeletet. Addig a többi gond megoldása "vár".
2022. dec. 15. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!