Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a vizelési inger...

Mit tegyek a vizelési inger ellen?

Figyelt kérdés

Ha megyek valahova hírtelen elkezdek attól félni, hogy vizelési ingerem lesz, és nem fogom kibírni.

Nagyon erős inger lesz ilyenkor rajtam úrrá.

Mit tegyek?

Egyértelmű, hogy nincs semmi testi bajom.

Nagyon félek, hogy tönkre fogja tenni ez az életem. :(

Valaki van/volt már hasonló helyzetben?

2022. dec. 13. 09:41
 1/6 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem azt leírni, hogy ez a félelem már 1 hete tart és nagyon nehéz vele.

Minden napom megkeseríti.

2022. dec. 13. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi okozhatja ezt a lelki blokkot?

Ha a szervi baj kizárva, feltehetően itt a pszichológus lehetősége elő fog kerülni, azonban lehet, azaz okok tudatosításában te is tudsz magadért tenni.

Esetleg nem lehet gyógyszer mellékhatás?

2022. dec. 14. 09:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert, szóval ki van zárva. :(
2022. dec. 14. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha lelki, akkor valami negatív "élmény", trauma?
2022. dec. 14. 09:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincs negatív élményem ezzel kapcsolatban.

Egyszerűen félek, hogy elkap egy nagyon erős vizelési inger.

:(

2022. dec. 14. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia.Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.Egyre jobban az a gyanúm,hogy lelki dolgok okozzák ezt nálam mert a múltban történtek dolgok és én mindent elnyomtam önmagamban mert nemvolt olyan ember az életemben akivel ezeket kitudtam volna beszélni. Ezáltal voltak ilyen hipochonder szerű betegségeim ami valójában nemvolt de mégis úgy éltem és élem meg őket mintha meglenne ahogyan jött úgy is múlik el egyik napról a másikra.Jön egy másik fajta féle dolog amin elkezdek gondolkodni agyalni akkor arra koncentrálok ami előtte volt az meg abban aszent pillatban elmúlik.
2022. dec. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!