A munkahelyi magány úgy lemerít, hogy kezdek begolyózni miatta?
Nem azért mert távmunkában vagyok, akkor jó, hanem amikor bejárok, és magányosan érzem magam
Olyan messze áll ez egy egészséges emberi viszonytól mint a fehér szín a feketétől
Aki ezzel pszichológushoz megy, hogyan néz ki az ebből való gyógyulás?
Azt látom megoldásnak, hogy rossz helyen vagyok, de az egész életemben rossz helyen voltam akkor?
29f

A munkahelyi magány az, amikor magányos vagy a munkahelyeden.
Tehát a körülötted lévő emberek egyszerűen nem tesznek hozzá semmit az életedhez, te sem tudsz semmit hozzátenni az övékhez úgy érzed és csak úgy létezünk egymás mellett
És ez feszültséget generál
A magánnyal erős párhuzamot húzhatunk az emberi kapcsolatokkal, ha magányos vagy valszeg nincsenek jó, mély emberek kapcsolataid, míg amikor nem vagy magányos hanem felszabadult és nyitott akkor vannak

De ha tényleg nem érdekelne senki sem akkor miért érezném ezt a magányt ennyire erősen? Miért nem lehetne csak úgy simán elengedni és élvezni az egyedüllétet miközben a többiek cseverésznek?
Ha ez lenne a természetem akkor ez könnyen menne

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!