Mivel tudnám lefoglalni magam hosszabb távon?
Nagyon magányoknak érzem magam.
Van párom, családom, 1-2 barát de annyira azt érzem hogy egyedül vagyok..
Mindenki elvan foglalva ami természetes, alapból nem vagyok egy eljárós fajta jobban szeretek itthon lenni szóval teljesen tisztában vagyok vele hogy az egész az én hibám amiért így alakul az életem.
Ilyenkor hülye gondolataim vannak és szeretném magam lekötni valamivel.
Olvasok de azt érzem az sem tesz jót.
Valami ötletet szeretnék ami hosszabb távon is leköti a figyelmem, és minden nap tudnék vele foglalkozni
Köszönöm ha segítesz
24/L
Tanuld ki a műkörmös szakmát, az mindig másmilyen, nem egy monoton dolog, csak a képzeleted és kreativitásod szabhat határt az alkotásaidnak. Ha jól csinálod, mindenki hozzád akar majd menni. Minden nap lehet csinálni és nagyon jól lehet vele keresni, mert az igény hatalmas. Nem is olyan fontos a szakma, ha csak elfoglalni akarod magad és nem szeretnél pénzt is mellé. Gyakorolsz a saját körmeiden, aztán megcsinálgatod a szomszéd, barátnő, akárki körmét csak úgy szívességből. És a körömépítés közben lehet barátokat szerezni, jókat beszélgetni, a férfiakat jól kibeszélni. :)
Ez csak
Ötleteim:
Bibliaolvasás, sport, valami választott dolog tanulása, szép épületek keresése a városban(,ha olyan helyen laksz és persze nem túlzásba víve a bennük való esetleges elmerülést.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!