Nőknek, miért nem ajánlott a férfi terapeuta? Többször olvastam, hogy férfihoz nem mennék soha.
Nokent férfihez jartam. Egy bantalmazo kapcsolatbol mentem en is hozza. Tartottam tole, hogy ferfikent majd a ferfi mellett all ki, de semmi ilyen nem tortent. Megertette, hogy mirol beszelek, es segitett ujra magamra talalni.
Hogy nehez volt-e intimebb temakrol beszelni? Igen, az volt. Egyszer megkerdezte, hogy mennyiben befolyasol az, hogy o ferfi. Akkor es kesobb tobbszor is elgondolkoztam, hogy egy nonek is hasonloan nehezen mondanam el. Nekem ez nem a nemtol fugg, sokkal inkabb sajat magamtol.
En csak hozza jartam, es ha ujra szuksegem lenne ra, ismet ferfihoz mennek.
1. mert ha férfi bántalmazta, akkor nyilván nem bízik benne
2. sok nő hajlamos beleszeretni a terapeutájába (mert ő kiszolgáltatott helyzetben van érzelmileg, elhanyagolva, a pszihiáter/ológus meg figyel rá, ezért tévesen úgy értelmezheti, hogy komolyabban érdeklődik iránta).
Én pl nem bíztam a férfi orvosokban (kivéve a nőgyógyászom - vizsgált nő, az nagyon fájt), nem tudtam volna megnyílni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!