Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan jöhetek ki jól ebből?

Hogyan jöhetek ki jól ebből?

Figyelt kérdés
Szombaton szeretnék menni Koppenhágába kora reggeltől késő estig kirándulni, mert találtam egy nagyon olcsó repjegyet. De van egy olyan aggodalma hogy mi van ha valami történik velem vagy törlik a járatot, akkor mihez kezdek? Busszal vonattal rengeteg idő hazajönni és drága is. Ismerősök nyugtatnak hogy menjek és nem lesz semmi baj, de félek ha baj történne akkor is ott lennének e az ismerősök. S mivel pszichés beteg vagyok és eluralkodik rajtam a pánik, akkor mit csináljak. Egyébként már nagyon sokat utaztam, nem ez az első de mindig valahogy leküzdöttem a pánikot. Nagyon szeretnék menni de van félelem is
2022. dec. 8. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj.

Menj mert a pànik nem màs mint adrenalin hormon. Még ha mindent törölnek, akkor is hazajössz, nem Eitópiàba mész ahol még közvilàgítàs sincs :)

2022. dec. 8. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Már kb 10x kiírtad.

Mit vársz ettől?

Menj orvoshoz, kapsz gyógyszertcés akár minden hónapban elutazhatsz valahova.

2022. dec. 8. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!