Normális ha a konzultáció során java részt a pszichológus beszél és alig hagy szóhoz jutni?
Valószínű ettől egy bármilyen korosabb, tapasztaltabb idegennel jobban járnál.
Mint ahogy pl autószerelők között is vannak nem kis kóklerek, simán megvan ez pszichomókusok között is.
Hovatovább, konkrétan én is ismerek 1-et, aki pszichológus létére egy másik pszichológusra szorulna inkább, annyira defektes figura volt egész életében.
Átküldöd a profilját? Nem muszáj, csak kíváncsi vagyok.
Egyébként nem jó, ha nem értitek meg egymást, ez egy olyan dolog, hogy kell a közös hullámhossz. Nem valami kókler amúgy? :D Biztos igazi pszichológus?
Szerintem sürgősen keress másikat. Eleve, az, hogy nem hagy szóhoz jutni, nem normális.
Ha teheted, jelentkezz be többhöz ismerkedni, és maradj a legszimpatikusabbnál. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem biztos, hogy érdemes a legelső szakembernél lehorgonyozni, ha keresgélsz, angyobb esélyed van találni olyat, akivel jobban együtt tudsz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!