A pszichiáter Xanax helyett milyen nyugtató tud felírni,ami tényleg hatásos?
Figyelt kérdés
Azt mondta a Xanax nagyon nem jó,csütörtökön megyek magánba2022. dec. 6. 19:20
2/18 anonim válasza:
és miért nem jó?
én szedem azt is meg rivotrilt is nekem teljesen okés
5/18 A kérdező kommentje:
Xanaxot szedtem, pszichiáter váltottam és ő mondta, hogy ő a xanaxot nem írná fel
2022. dec. 6. 19:47
7/18 A kérdező kommentje:
Pánikbeteg voltam, úgy éreztem jobban vagyok ,így minden gyógyszereimet elhagytam,csak a Xanax maradt.De több,mint egy hete éjszakánként 1-2 órát alszok és így kerestem újra pszichiáter.
2022. dec. 7. 06:12
8/18 anonim válasza:
Olyan hatásos nyugtató mint a xanax és a többi benzodiazepin nemlétezik. Rivotril pedig szintén benzodiazepin, ha xanaxot nem akar felírni akkor rivotrilt sem fog. Mivel az alvás a probléma ezért szóba jöhet az atarax, az eléggé álmosít, és egy könnyen elhagyható szet, bár nem tudom, hogy ez az álmosíto mellékhatása hosszú távon is fennmarad e.
9/18 anonim válasza:
Nekem is a xanax helyett kellene valami…
Tényleg nagyon szar gyógyszer
Aludni lehet vele de mióta szedem hogy ptsd-m van meg olyan dühös vagyok hogy már amiatt akarok meghalni
10/18 anonim válasza:
szerintem jó gyógyszer én napi 5mg-t szedek és egyenesbe rak
Xanax/Frontin-sokan gyalázzák én imádom,neked miért rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!