Állandóan a leugráson jártatom túráztatom az agyamat mert érzem egyre jobban a vesztemet engedjek a belső hangnak,vagy mit tegyek mi legyen én velem!?
Leugrani a híd korlátjáról átpördülni lefordulni róla bele ugrani a vízbe arról beszélek és kérdezek én.
Jó hosszú évek óta vettem már ezt a fejembe az agyamba.
De volt már alkoholizmus piálás falcolás az egyik karomon a csukló, vénás gyűjtő erek felvágása.
Fel igen de semmitsem értem ő velük a pszichiátriai gyógyszerek meg csak elnyomják a tüneteket de az alap betegséget nem gyógyítják meg ha az embernek az ágy lebenyei és a központi idegrendszere beteg sérült gyenge és műanyagból készült az anya méhben!!!
Akkor rábaszott rákúrt egy valaki ha fogyatékosan született meg vagy egyebekkel egyéb mással!!!
Az hol lenne már segítség az elnyomatás?
De meg nem szünteti!!!
Voltam már mindenhol már elkopik a szám és az ujjbegyeim az ismétlésektől már!!!
És akkor engemet is mint az ebben szenvedőket a gyógyszerek tartsanak egyben,össze!?
Hát még több gyógyszerről szó sem lehet.
Szedek amúgy is más betegségekre is
Inkább legyen akkor a halál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!