Most akkor én vagyok hülye?
Figyelt kérdés
Valamiért mindig is utáltak engem az emberek, de gyerekkorom óta s emiatt ahogy nőttem szociális szorongásom lett, s nagyon önbizalomhiányos voltam mindig is, akkor is utált engem mindenki s lekezelően viselkedtek velem, most magabiztosabbnak mondanám magam, de így most is utálnak s ugyanúgy viselkednek velem pedig sokat változtam. Sokszor érzem azt hogy kellene mindenkit hanyagoljak s egyedül legyek. De legutóbb annak depresszió lett a vége. Na de a saját családom is utál engem, mit tudok tenni? Kérdeztem a családból valakitől hogy mért lehet ez hogy engem mindenki utál? Semmit nem mondott.2022. dec. 5. 18:18
1/2 anonim 

válasza:

Velem is ilyenek az emberek 18/L.
Okosabb szebb jobb vagy náluk azért utálnak.
2/2 anonim 

válasza:

Erre nyilván nem a tartalmatlan "hülye" a megfelelő szó. Valami van a viselkedésedben, ami taszít másokat, pl kötözködés, lekezelés. Az önbizalomhiányért még nem fognak utálni, legfeljebb keresztülnézni rajtad. Az is lehet, hogy már változtál, csak ez még nem jutott el a tudatukig. Nem ártana legalább 1 ember, aki megmondja a tutit, vagy pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!