Durván bántalmazom magamat, ömlik a vér és mindig össze kell magamat varratnom. Valahogy erről letudok szokni?
Figyelt kérdés
Emellett túlságosan is rá vagyok kattanva a vérremre. Megnyugszom, ha magamra kenem, de nem sétálhatok véresen, hiába akkor teljesen nyugott vagyok. Anélkül meg borzalmas az életem. Mi az oka ennek?2022. dec. 5. 17:29
11/17 A kérdező kommentje:
Szenvedek önmagamtól, meg egyéb más dolgoktól. De inkább attól, hogy az agyam cserben hagyott.
2022. dec. 7. 14:51
12/17 anonim 

válasza:

Hát de az agyad nem hagy csak úgy cserben. Nem bántott soha senki? Család, osztálytársak? Mindegy, leginkább meggyógyulnod kéne, nem arra koncentrálni, hogy egy tünetet hogyan nyomj el.
13/17 A kérdező kommentje:
A családom bántott, aztán skizofreniat, neg szemelyiségzavart állítottak meg már 4 éve. Cserben hagy az agyam.
2022. dec. 7. 15:59
14/17 anonim 

válasza:

Oh, sajnálom. Nagyon sajnálom. Az én agyam sem működik sajnos jól, én is baromira szenvedek. Bár én nem vagyok skizofrén, de annyira nem tudok néha gondolkodni, hogy lassan a munkám is veszélyben van. Szóval megértem, hogy miért érzed magad ennyire rosszul. Jártál valahova kezelésre?
15/17 NTBS 

válasza:

Akkor kezelés. És személyiség fejlesztés.
16/17 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező, gyógyszert szedsz a problémáidra? Egyébként az önbántalmazóknak azt szokták ajánlani, hogy például próbálják jeges vízbe mártani a karjukat. Az is fájdalmat okoz, de nem maradandó, és nem okoz életveszélyes sérülést. Ilyenkor a belső feszültséget próbálod oldani azzal, hogy fizikai fájdalmat okozol. A skizofrénia gyógyszeresen kezelhető, szinten tartható. Pszichiáternek tudnia kellene segíteni. Ha nem vagy elégedett, keress másik szakembert. van segítség, ne add fel!
17/17 anonim 

válasza:

Fidget spinner vagy mi sem segit? (Valamilyen stress játék) próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!