Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Durván bántalmazom magamat,...

Durván bántalmazom magamat, ömlik a vér és mindig össze kell magamat varratnom. Valahogy erről letudok szokni?

Figyelt kérdés
Emellett túlságosan is rá vagyok kattanva a vérremre. Megnyugszom, ha magamra kenem, de nem sétálhatok véresen, hiába akkor teljesen nyugott vagyok. Anélkül meg borzalmas az életem. Mi az oka ennek?

2022. dec. 5. 17:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szenvedek önmagamtól, meg egyéb más dolgoktól. De inkább attól, hogy az agyam cserben hagyott.
2022. dec. 7. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
Hát de az agyad nem hagy csak úgy cserben. Nem bántott soha senki? Család, osztálytársak? Mindegy, leginkább meggyógyulnod kéne, nem arra koncentrálni, hogy egy tünetet hogyan nyomj el.
2022. dec. 7. 15:08
 13/17 A kérdező kommentje:
A családom bántott, aztán skizofreniat, neg szemelyiségzavart állítottak meg már 4 éve. Cserben hagy az agyam.
2022. dec. 7. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
24%
Oh, sajnálom. Nagyon sajnálom. Az én agyam sem működik sajnos jól, én is baromira szenvedek. Bár én nem vagyok skizofrén, de annyira nem tudok néha gondolkodni, hogy lassan a munkám is veszélyben van. Szóval megértem, hogy miért érzed magad ennyire rosszul. Jártál valahova kezelésre?
2022. dec. 7. 22:22
 15/17 NTBS ***** válasza:
0%
Akkor kezelés. És személyiség fejlesztés.
2022. dec. 8. 05:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, gyógyszert szedsz a problémáidra? Egyébként az önbántalmazóknak azt szokták ajánlani, hogy például próbálják jeges vízbe mártani a karjukat. Az is fájdalmat okoz, de nem maradandó, és nem okoz életveszélyes sérülést. Ilyenkor a belső feszültséget próbálod oldani azzal, hogy fizikai fájdalmat okozol. A skizofrénia gyógyszeresen kezelhető, szinten tartható. Pszichiáternek tudnia kellene segíteni. Ha nem vagy elégedett, keress másik szakembert. van segítség, ne add fel!
2022. dec. 8. 14:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Fidget spinner vagy mi sem segit? (Valamilyen stress játék) próbáltad már?
2022. dec. 26. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!