Kettős személyiségem lenne?
Az egyik enyhén introvertált mintapolgár. Tiszteletteljesen viselkedik a többi emberrel, segít a szomszédainak, hajléktalanoknak. Becsületesen nagy odafigyeléssel végzni a munkáját.
A másik szeret megalázni, és manipulálni másokat, egy erőszakos, undok ember aki dühkitörései közben elveszti a fejét. Mindenkin átgázol, nem riad meg semmitől, hogy elérje céljait.
Mióta teret engedtem az utóbbinak, mintha kevesebbet stresszelnék a dolgokon, de ugyanakkor megrémít.
Az elnyomott érzelmekre, és gondolatokra hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy más személyiségek jöttek létre bennünk. Mert annyira különbözik az általános viselkedésünktől, hogy talán akár rémisztően is hathat elsőnek. De azok a gondolatok is mi vagyunk. Nincs azzal probléma ha megjelennek ilyen dolgok.
A skizofrénia vagy személyiségzavar az már olyan mentális betegség lenne amikor az érzelem és a gondolkodás közötti kapcsolat teljesen megszűnik. És nem tudatosan végzünk össze nem függő dolgokat. Gondolok én olyanra, hogy például elkezdünk egy szerettünk temetésén nevetni. Persze ezt ennyire egyszerűen nem lehet lesarkítani, hogy neked vagy nincs vagy van ilyened. Ha úgy érzed, hogy baj van, vagy szükséged van megerősítésre, akkor keress fel szakértőt. Az internet nem mindig a legjobb támpont erre.
Skizofréniát állapítottak meg, de olyan mintha kettős személyiségem volna.
Nem tudom kire gondoltok, én ezzel kapcsolatosan most írok ki kérdést először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!