Mit tudok tenni azon kívül hogy megváltozok?
Én egy nagyon önző ember vagyok, csak magammal törődök. Gondoltam megváltozok, nem fogadom el ha valaki törődni akar velem de én törődni fogok másokkal. Csak akkor is fák hogy olyan ember voltam.
És mintha nem lenne személyiségem, ez most kicsit más téma de gondoltam ide leírom ezt is, mitől lehet, hogy nem tudom ki vagyok?

Szuper, ha önzetlenebb szeretnél lenni! Egész életünkben tudunk változni, sőt ha nem akarunk változni, akkor is változunk, mert új dolgokat ismerünk meg és próbálunk ki, és ez visszahat ránk.
Szóval ez nem döntés kérdése. De ebbe így nem is kell belegondolni. Az bőven elég, hogy megfogalmaztad magadnak, hogy önzetlenebb szeretnél lenni. Hát kezdd el, és majd meglátod, hogy milyen jó dolog.
Viszont amit írsz az nem igaz: ahhoz, hogy önzetlen legyél, nem kell visszautasítanod, ha veled akarnak törődni. Ezért inkább legyél hálás, köszönd meg neki mosolyogva.
A második részhez: valszeg fiatal vagy és még kicsit kialakulatlan, szóval ezzel sincs gond. Fedezd fel a világnak azt a részét, ami téged érdekel, és majd leszel valamilyen.
csókoltatlak
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!