Mit tudok tenni ha egyszerre feltörték az emailom és a facebook fiókomat?
Figyelt kérdés
Nem tudok belépni az citromail fiókomba, mert azt írja ki hogy "Hibás jelszó vagy felhasználónév", de nekem el van mentve a jelszó és nem változtattam meg. A facebookba nem tudok belépni, azt írja ki hogy "Régi jelszót adtál meg. Jelszavad megváltozott kb 4 órája", de biztos hogy nem változtattam meg.2021. okt. 10. 12:34
1/3 anonim válasza:
Ugyanazt a használtad mindkét helyen? Kétfaktoros hitelesítés és bármilyen érdemi biztonsági funkció nélkül? Akkor valahogy bejutottak a Facebook fiókodba (pl. adathalászattal ahol te magad adtad meg egy hamisítvány oldalon, alkalmazásban; esetleg kémprogrammal, aminél rávettek hogy telepítsd és futtasd a programot), aztán megnézték a beállításaiban a regisztrált e-mailt, a jelszó birtokában pedig abba is be lehetett már lépni.
Mit tudsz tenni? Nagy eséllyel semmit, ha nem voltak aktív biztonsági beállítások egyik fiókon sem.
2/3 anonim válasza:
Kb az,hogy jelented az facebook-nak.
De kb hagyod az p...ába
3/3 anonim válasza:
Szia! Velem is ez történt ma. Meg tudtad valamilyen úton módon oldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!