Mit kell az embernek vétenie, hogy kirúgják a pszichiátriáról? Mi nem fér bele?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 17:17
1/11 anonim 

válasza:

Ellenkező irányba mehetsz csak, ha nagyon vétesz: a zárt osztály felé! Kifele csak gyógyszer melletti tünetmentesség az út.
2/11 anonim 

válasza:

Én is ezt akartam írni, elég paradox kérdés volt, minél inkább nem férsz bele, annál inkább maradsz. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Itt olvastam, hogy valakit kirúgtak.
2022. dec. 4. 17:57
4/11 anonim 

válasza:

Gondolom ha kiderül, hogy mondjuk csk lébecolni akar és semmi baja nincs, vagy ilyesmi... nem tudom.
5/11 A kérdező kommentje:
Biztos nem ez volt az eset. Mert konkrét mentális betegségei voltak.
Ha megfenyeget valakit, vagy zaklat valakit? Az orvost? Akkor kirúghatják?
2022. dec. 4. 18:04
6/11 anonim 

válasza:

Fogalmam sincs, de hogy cseberből vederbe kerülne, az tuti. Valami más intézménybe fog átkerülni.
7/11 anonim 

válasza:

Börtönkórház. Vagy lezombítás. Miben reménykedsz? Szerinted ez ilyen egyszerű? Te nem győzhetsz!
8/11 anonim 

válasza:

Megmondod a kezelőorvosnak,hogy már sokkal jobban vagy és szeretnél hazamenni.
9/11 anonim 

válasza:

7nek igaza van. Úgy be lenne gyógyszerezve, hogy világát nem tudná. Valószínűleg zártosztályra is kerülne
10/11 anonim 

válasza:

Akinek nincs fizetve a TB-je, hamar kiteszik.
Ha függő és nem akar leállni, nem komoly a szándéka, kiteszik. Bnőm maniás + alkoholfüggő volt. Már a mániájaval sem foglalklztak. Úgysem beszi be otthon gxógyszert. Úgyis iszik. Azt mondtßk, hogy más elől veszi el a helyet.
Terapiás befekvős helyről, ha nem tartja be a szabályokat, kiteszik. Ha önveszélyes, akkor zártra. Ha nem az, akkor hazaküldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!