Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kell az embernek vétenie,...

Mit kell az embernek vétenie, hogy kirúgják a pszichiátriáról? Mi nem fér bele?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Ellenkező irányba mehetsz csak, ha nagyon vétesz: a zárt osztály felé! Kifele csak gyógyszer melletti tünetmentesség az út.
2022. dec. 4. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Én is ezt akartam írni, elég paradox kérdés volt, minél inkább nem férsz bele, annál inkább maradsz. :D
2022. dec. 4. 17:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Itt olvastam, hogy valakit kirúgtak.
2022. dec. 4. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom ha kiderül, hogy mondjuk csk lébecolni akar és semmi baja nincs, vagy ilyesmi... nem tudom.
2022. dec. 4. 18:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Biztos nem ez volt az eset. Mert konkrét mentális betegségei voltak.

Ha megfenyeget valakit, vagy zaklat valakit? Az orvost? Akkor kirúghatják?

2022. dec. 4. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Fogalmam sincs, de hogy cseberből vederbe kerülne, az tuti. Valami más intézménybe fog átkerülni.
2022. dec. 4. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Börtönkórház. Vagy lezombítás. Miben reménykedsz? Szerinted ez ilyen egyszerű? Te nem győzhetsz!
2022. dec. 4. 18:16
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Megmondod a kezelőorvosnak,hogy már sokkal jobban vagy és szeretnél hazamenni.
2022. dec. 4. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
7nek igaza van. Úgy be lenne gyógyszerezve, hogy világát nem tudná. Valószínűleg zártosztályra is kerülne
2022. dec. 5. 00:11
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nincs fizetve a TB-je, hamar kiteszik.

Ha függő és nem akar leállni, nem komoly a szándéka, kiteszik. Bnőm maniás + alkoholfüggő volt. Már a mániájaval sem foglalklztak. Úgysem beszi be otthon gxógyszert. Úgyis iszik. Azt mondtßk, hogy más elől veszi el a helyet.

Terapiás befekvős helyről, ha nem tartja be a szabályokat, kiteszik. Ha önveszélyes, akkor zártra. Ha nem az, akkor hazaküldik.

2022. dec. 7. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!