Ha 3 nap maradt volna az életedből, mit tennél?
Honnan tudod, hogy pont 3 napod maradt? A mentális egészség témakörből kiindulva, öngyilkos akarsz lenni?
3 nap alatt nem lehet megváltani a világot. Semmi olyan dolgot nem fogsz tudni tenni, amitől sokkal jobb kedvvel mennél el innen. A halál mindig sz*r marad. Ha az ember esze nem is, de a teste, az agya mindig a túlélésért fog küzdeni.
2
Kivéve ha agytompító szereket szedsz be brutál mennyiségben alkohollal. Olyan mintha elaludninál-
Ha meg tervezed ölni magad, de ki akarod használni a maradék időt, akkor valójában nem akarsz meghalni.
De hogy válaszoljak is, én összebújnék a kutyámmal, jókat ennék, elmennék 1-2 utolsó koncertre, egész nap szexelnék, vedelnék, drogoznék. :DD
A kérdező gondolom öngyilkosságra gondol (hogy tudni véli hátralévő napjai számát). Mikor nekem ilyen gondolataim voltak és tényleg komolyan fontolgattam, a kedvenc filmjeimet néztem újra. Illetve nézegettem Youtube-n halálközeli élményekről (túlvilág) beszámolókat. Meg a módszerekről.
Nem tettem meg, mert súlyos szellemi következményei vannak a feladásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!