Miért akar bajba keverni a pszichológusom?
Kissé szorongok emberek között, ezért a terápián ajánlotta, hogy járjak olyan helyre, ahol emberekkel találkozhatok, ismerkedhetek. Végül belekezdtem a sportlövészetbe.
Sajnos egészségtelen módon vonzanak a fegyverek. Nagyon nehezen állom meg, hogy ne vásároljak, és hordjak magamnál egyet. Nem is merek nézni fegyverekkel kapcsolatos tartalmakat. Ez utóbbiakat nem közöltem a pszichológussal.
"Tehát vagy engedély nélkül tartanál fegyvert, vagy pedig valami légpuska kaliberű pötyögtetőről beszélünk."
Igen ez a probléma, illegálisan szeretnék fegyvert hordani, és bajba kerülnék.
"Ha jól sejtem, a lövészklubot nem ő ajánlotta."
Kérdezte, hogy hova tudnék menni emberekkel ismerkedni. Mondtam, hogy vagy a konditerem, vagy a lőtér. Mivel már kiskoromban megtanítottak lőni, így közös megegyezéssel a lövészetet választottuk.
Tehát a közös választás mögött ott munkálkodott a titkos vágyad, amiről a pszichológus nem tudott. Mégis az ő nyakába szeretnéd varrni a felelősséget?
Ezt valahogy nem érzem korrektnek.
Csak azért adta rá az áldását, mert a fegyverek felé érzett túlzó vonzalmadról nem beszéltél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!