Melyik a legjobb nyugtató ami tényleg hat ha az embernek dührohama(önsértő)van? (Xanax, frontin nem)
Tapasztalatok alapján?
Xanax frontin nem működik, antidepi nem vált be
Akinek voltak már durva, önsértő duhrohamai,mit szednek rá?
6
Az én psziciáterem alapkezelésnek tekinti a rivotrilt.
Felejtsd el a rosszakat róla, hidd el nekem.
11
Itt ő önveszélyes, szó sincs közveszélyességről. Ez a te fantazmagóriád.
Neki valami nyugtató kell, de hála az idiótáknak a rivotriltól fél.
Ja és kérdező, aki nekem felírt 100 db 2mg-os rivotrilt 70 éves tapasztalt. Akkor most mi van?
Menj el másik orvoshoz, irasd fel vele, akár csak 30 darabosat. És szűrd le a tapasztalataidat.
#13:
A kérdező 6-os kommentjéből idézek:
"meg akarom ölni az embereket akikkel veszekedéseink voltak"
15
Ez a neurózis egy típusa, mint amikor valakit suliban zalkattak.
Generális mizantrópia.
Nem érti szó szerint szerintem hogy megölné őket, hanem csak gyűlöli őket.
Én átérzem a dolgot, mert hasonlón mentem keresztül.
És még mindig az főkérdée önveszélyes. Ha az lenne a baja hogy közveszélyes is, kiírta volna.
8 as vagyok
Bipol 2-es vagyok
200 mg Lamolep (hangstab, depi ellen). Egész évben szedem.
Mini adagban kapok időszakosan antipszichót. Felpörgésre.
Jelenleg:
2x75 mg Tiapridal
VAGY 2,5 mg Olanza,
Vagy 100 mg retard Ketilept
Lennék én közveszélyes is ha nem félnék a börtöntől, ha nem lennék szoc fóbiás szar, megha itt lenne előttem a gyűlöletem tárgya…
Egyébként én is sejtem hogy ide pszichiátria kellene de nagyon felek tőle és nagyon rossz az élményem
19
Nem egyedi, ezért általánosítanak pl Xanax rececpteknél, mert nyugtat. Ezt statisztikailag gondolom felmérték meg a Lamolepet (amit én is szedtem) meg a többit. Ez a minden ember szervezete máshogy reagál egy hülyeség, annyi az igazság benne hogy kb 90 - 99%-ban terapeutkus hatások megegyeznek.
Adj be 10mg xanaxot 10 random embernek, ebből mennyi fog kidőlni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!