Az öngyilkosság megoldás lehet?
ma 18:17
Na ugye, hogy nem megoldás. Az öngyilkosság után még ugyanúgy szűz maradsz, ráadásul halott is leszel.
Egyébként erre még csak nem is a legkézenfekvőbb megoldás a valódi megoldás, hogy feküdj le valakivel, hanem annak felismerése, hogy túlszexualizált a világ és valójában egyáltalán nincs semmilyen jelentősége a szüzességnek.
Jah de annak már van jelentősége hogy egész életemben egyedül rohadtam, mert nem lehet kapcsolatom, most is az anyamnal elek és soha nem is lehet másképp
Amíg körülöttem mindenki házasodnak, gyereke lesz, mint minden normális embernek
A magány rosszabb mint bármi, elhiheted
ma 20:58
megint ugyanaz a helyzet: öngyilkosság után nem szűnik meg a magányod, csak magányos halott leszel :D
A halállal minden megszűnik okos
Ezért jó megoldás
"Az öngyilkosság után még ugyanúgy szűz maradsz, ráadásul halott is leszel."
#21-es, ha az ember halott, akkor már nem kínozza a dolog, gondolat, hogy szűz (olyankor, ha az ember meg akar halni, akkor már mindent, bármit el tud engedni, sőt...) Amíg az ember él addig bármikor előjöhet a gondolat az érzés, hogy ez milyen szar, hogy nem tud rajta változtatni, de ha az ember (végre) halott, akkor többé nem kínozza semmi...
Tehát igenis, egyfajta megoldás, hiszen számomra többé nem létezik a (megoldhatatlan) probléma, hiszen halott embernek nincsenek problémái (halott embert nem érdekli többé semmilyen nyűg, frusztráció, probléma, gondolat, a világ igazságtalansága, stb).
Tudom, miről beszélek én is hasonló cipőben járok...
36/F (incel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!