Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SOS! Ha egy ismerősöm komolyan...

SOS! Ha egy ismerősöm komolyan öngyilkosságra készül mit tehetek? Mentőt hívjak rá vagy pszichiátriát?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 02:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Remélem büszke vagy magadra. Bedrogozzák a p*csába, esetleg még meg is erőszakolják, a hab a tortán ha az öngyilkossági kísérlete folytán szervi károsodást is szenvedett, amivel ezentúl együtt kell élnie. És utána ugyanott van mint előtte, csak egyel több traumatikus élményt tudhat a magáénak. Nem azért mondjuk el valakinek, hogy offolni akarjuk magunkat, hogy hátbaszúrjon minket és bezárasson a zárt osztályra, mintha nem szenvedtünk volna már eleget. És még mi vagyunk őnzők. Pffff.
2022. nov. 27. 14:40
 12/22 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudod, él-e. Bevitetted, bezárták, te meg ezek szerint be sem telefonáltál, hogy érdeklődj utána? Tényleg szeretheted.
2022. nov. 27. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
Engem is traumatizált a kórház. PTSD-m lett. Flashback.
2022. nov. 27. 16:11
 14/22 A kérdező kommentje:

De buták vagytok. Én is voltam benn. Tudom hogy működik. 72óráig nem érhetem el. És képzeljétek el ugyan igy vittek annó be. Volt hogy hónapokat töltöttem ott mert én is a halált akartam választani illetve nagyon komoly betegségeim is voltak. de nem lettem bedrogozva. Én is haragudtam anyukámra amiért bevitt akkor de ma már hálás vagyok. Szóval igen büszke vagyok magamra hogy nem hagytam meghalni. Mert a szép szó és a törődés már nem használt.

Illetve ez a személy nem azért mondta ezt el nekem hogy segítsek neki hanem azért mert zsarolt. Ez már a második alkalom volt

Szóval kedves 11, 12, 13 jó lenne ha vissza vennétek mert fogalmatok sincsen a körülményekről

2022. nov. 27. 19:31
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

4, 10, 13-as vagyok.

Írtam, hogy mentőt hívj. Jól tetted.

De ettől még engem traumatizált és PTSD-m lett. Flashbackkel.

Pedig én magamtól mentem. Nagyon beteg voltam. Öngyilkosság közelében.

Utána még betegebb. De senki (orvps sem) nem tartottajónak újra odaküldeni. Telefonon tartották bennem a lelket az orvosok.

2022. nov. 27. 21:44
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Előző

Miből vegyek vissza?

Abból, hogy mentőt javasoltam? Abból, hogy írtam, hogy jól tettem? Vagy abból, hogy a SAKAT élményem leírtam?

Neki ettől még segíthetnek. Ezért javasoltam mentő hívást.

2022. nov. 27. 21:47
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

Előző:

Elírtam:

Irtam, hogy jól tetted!

2022. nov. 27. 21:47
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Telefont első nap is használhsttam. Este 6-7-ig osztották ki. Látogatni i

s lehetett ugyanekkor.

Mindenhol más szabályok vannak.

2022. nov. 27. 21:50
 19/22 A kérdező kommentje:
15 nem a te válaszod háborított fel te teljesen korrekt voltál. Amit írtam a 11esnek szól
2022. nov. 28. 10:21
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

4, 10, 13...stb vagyom

Tudom, nem lehetett tudni, hogy 3x írtam. Ne haragudj a támadó válaszomért. Félrérthető voltam.

Kérlek nézd el. Nem vagyok most jól.

2022. nov. 28. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!