SOS! Ha egy ismerősöm komolyan öngyilkosságra készül mit tehetek? Mentőt hívjak rá vagy pszichiátriát?
De buták vagytok. Én is voltam benn. Tudom hogy működik. 72óráig nem érhetem el. És képzeljétek el ugyan igy vittek annó be. Volt hogy hónapokat töltöttem ott mert én is a halált akartam választani illetve nagyon komoly betegségeim is voltak. de nem lettem bedrogozva. Én is haragudtam anyukámra amiért bevitt akkor de ma már hálás vagyok. Szóval igen büszke vagyok magamra hogy nem hagytam meghalni. Mert a szép szó és a törődés már nem használt.
Illetve ez a személy nem azért mondta ezt el nekem hogy segítsek neki hanem azért mert zsarolt. Ez már a második alkalom volt
Szóval kedves 11, 12, 13 jó lenne ha vissza vennétek mert fogalmatok sincsen a körülményekről
4, 10, 13-as vagyok.
Írtam, hogy mentőt hívj. Jól tetted.
De ettől még engem traumatizált és PTSD-m lett. Flashbackkel.
Pedig én magamtól mentem. Nagyon beteg voltam. Öngyilkosság közelében.
Utána még betegebb. De senki (orvps sem) nem tartottajónak újra odaküldeni. Telefonon tartották bennem a lelket az orvosok.
Előző
Miből vegyek vissza?
Abból, hogy mentőt javasoltam? Abból, hogy írtam, hogy jól tettem? Vagy abból, hogy a SAKAT élményem leírtam?
Neki ettől még segíthetnek. Ezért javasoltam mentő hívást.
Előző:
Elírtam:
Irtam, hogy jól tetted!
Telefont első nap is használhsttam. Este 6-7-ig osztották ki. Látogatni i
s lehetett ugyanekkor.
Mindenhol más szabályok vannak.
4, 10, 13...stb vagyom
Tudom, nem lehetett tudni, hogy 3x írtam. Ne haragudj a támadó válaszomért. Félrérthető voltam.
Kérlek nézd el. Nem vagyok most jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!