Más hogyan éli meg a szociális szorongást a munkahelyén?
A munkahelyemen van stressz, de nem több, mint más egyéb munkahelyen. Ettől függetlenül a szociális szorongásom miatt teljesen ki van az idegrendszerem néha.
Előfordul, hogy állandó egesznapos feszültség érzés van rajtam pedig sportolok és egészségesen táplálkozok.
Válts munkahelyet, tapasztalat
Más nem fog segiteni.
Harmadik munkahelyem és eddig minden munkahelyen szorongtam.
Stressz átlagos és sokkal jobb, mint az eddigi munkáim.
5 hónapja vagyok a cégnél
Baráti és családi társaságon kívül szoktam szorongani. Néha enyhén, néha jobban.
A stressz helyzeteket viselem nehezen főleg.
Régebben jártam pszichológusnál és kiderült enyhe szociális szorongásom van.
Gyógyszert nem nagyon szeretnék szedni.
Te tudod, hogy mennyire mélyen mentetek bele, hogy mi okozza a szorongást.
Milyen helyzetek okoznak stresszt (versengő, váratlan, kiközösítő, nem támogató, stb...)
Ha csak munkahelyen, akkor lehet egy támogatóbb munkahelyi közeg vagy más munkakör lenne jó. Persze könnyű ezt mondani.
Ha meg általános, akkor a szorongással lenne jó kezdeni valamit (nem gyógyszeresen). Nekem is csoportterápiát javasoltak most (pszichodrámát).
Idegen emberek között, de védett közegben, csoportban. Váratlan helyzetek, de tét nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!