Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangulatjavító teákról fiatalo...

Hangulatjavító teákról fiataloknak vélemény?

Figyelt kérdés
Pszichológussal beszéltem, ő mondta, hogy erősen ajánl hangulatjavítót. Nem vagyok jártas a témában, ezért kérek segítséget. 17 éves vagyok, melyik az a tea amit ajánlotok? Milyen mellékhatásai vannak? Egyeltalán megéri vagy úgyse leszek tőle jobban? Magnéziumot ajánlottak még az idegrendszer erősítéséhez. Erről mit gondoltok? Ha lehet olyan lenne jó ami nem vénykötles. Kérlek aki nem ért hozzá annyira és/vagy tapasztalat és szakértelem nélkül csak belém akar kötni ne válaszoljon <3

2022. nov. 23. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

Orbancfu meg cickafark talan. De szerintem ezek csak akkor hatnak, ha hiszel bennuk.

Szoval ha a hit megvan, baj nem lehet :D

A magnezium meg artani nem art, de hogy ettol nyugodtabb leszel-e, passz.

2022. nov. 23. 21:32
 2/7 anonim válasza:
60%

1#

Az orbáncfűnek tényleg van ssri (mostani antidepik nagyon nagy részének működési elve) hatása amúgy. Azt nem tudom hogy megéri-e de nem csak placebo

2022. nov. 23. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Nekem egyedül a citromfű és a hársfa tea ért valamit. De én jobban ajánlom a datifpc nevezetű homeopátiás készítményt. Ez nekem is jobban bejött, gyógynövény alapú.
2022. nov. 23. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Tudom, hogy van, en ittam is kuraszeruen. Nem vettem eszre valtozast, bar ugye ezek a dolgok trukkosek tudnak lenni.

Mitol is segitene egy tea, ha az en problemam forrasa mondjuk mittudomen, a borzaszto munkahely?

Most csak mondtam egy peldat, de ertitek.

2022. nov. 23. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
41%

Orbáncfű az valós, nem is javallják 2 hétnél tovább, hogy idd, szünetet kell tartani utána.

Plusz, ha szedsz antidepit, akkor nem szabad inni ilyen teát mellette.

Nekem a galagonya tea jött be egyébként és nincs korlátozva sem, hogy napi hányat lehet inni maximum, mint az Orbáncfűnél pl.

2022. nov. 23. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Magnézium segít.
2022. nov. 24. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:
B vitamin komplex is jó lehet erre a célra.
2022. nov. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!